Vacature Front-end Webdeveloper

Bedrijfscultuur

Bij Mindworkz voel je je meteen welkom bij binnenkomst, werken we nauw samen met elkaar en er zijn zeer korte lijnen waarbij eigen inbreng gewaardeerd wordt. Er heerst een huiskamergevoel waar men elkaar aanspreekt op eigen verantwoordelijkheid.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Front-end Webdeveloper. Samen met ons jonge, ondernemende team ontwikkel je websites en webshops. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van A tot Z; ieder heeft hierdoor een flinke eigen inbreng en staat eigen verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Specifiek voor jouw rol is het belangrijk om goede programmeerkennis mee te brengen, kennis van de laatste technieken en oog voor detail.

We bieden jou tevens de mogelijkheden om stappen te maken richting een coördinerende rol mits jouw ambitie hier ligt!

Functie eisen

Voor ons staat voorop dat er op persoonlijk vlak een klik is. We vinden het belangrijk dat je past binnen ons klein, hecht team. Uiteraard voldoe je aan bepaalde eigenschappen om succesvol te zijn in de vacature front-end webdeveloper, hierbij kun je denken aan:

  • HTML(5) / CSS(3).
  • Javascript
  • jQuery
  • SASS
  • Node.js
  • ES6 javascript
  • Gulp
  • Angular

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een rol waarin jij je op technisch vlak zeer goed kan ontwikkelen, evenals je skills waarin coördinerende / leidinggevende zaken aan bod kunnen komen. Je gaat meteen meedraaien met het team en indien jij ambities hebt om door te groeien, kun je die kans grijpen.

De locatie is zeer goed te bereiken, zowel via de A67 en A73 als met het openbaar vervoer, we liggen op vijf minuten loopafstand van station Horst-Sevenum. Uiteraard bieden we jou goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris en een reiskostenvergoeding.

Het betreft een fulltime, interne en vaste functie op onze locatie in Hegelsom (Horst aan de Maas).

Interesse?

Wil je solliciteren en/of reageren? Dat is mooi nieuws! Neem dan contact op met Tim Cosson via e-mail t.cosson@mindworkz.nl of telefoonnummer 077-8514974.