Mobiele website

Smartphones en tablets, ze zijn niet meer te missen! Met speciale mobiele websites en responsive design websites heeft u altijd optimale interactie met uw klanten.

​De afgelopen jaren is het aantal websitebezoeken via mobiele telefoon of tablet explosief gegroeid. Het gebruik van websites via mobiele apparaten is echter totaal anders dan wanneer bezoekers uw website raadplegen via een computer. Bovendien verschillen technische specificaties zoals de schermafmeting en resolutie. Voor optimale interactie met uw doelgroep, ontwikkelen wij speciale websites voor mobiele apparaten. Hierdoor wordt uw website ook op mobiele apparaten perfect weergegeven. 

Waarom Mindworkz?

  • Een gebruiksvriendelijke opbouw passend voor mobiel gebruik. Mobiele gebruikers krijgen bij het bezoek aan uw website direct een site te zien die geoptimaliseerd is voor hun mobiele device. Hierdoor kunnen de bezoekers alle functies van de website makkelijk gebruiken bijvoorbeeld door te ‘swypen’ en pagina’s en afbeeldingen te ‘zoomen’.
  • Een snelle laadtijd van uw website. Niets is zo vervelend als een website die langzaam laadt. In de ontwikkeling van onze websites denken wij na over snelheid van laden bij diverse verbindingssnelheden en schermgroottes. 
  • Een website die geschikt is voor alle besturingssystemen. Onze mobiele websites zijn toegankelijk op alle mobiele apparaten met internet of dit nu Apple, Android of Windows apparaten zijn. De mobiele website zijn daardoor altijd geoptimaliseerd voor Iphones, Ipad, Blackberry’s en alle andere gangbare devices.
  • Een Responsive design. We bouwen onze mobiele websites zo dat de lay-out van de pagina zich automatisch aanpast aan het scherm van de gebruiker, zonder gegevensverlies. Alle informatie, afbeeldingen en design blijven perfect zichtbaar waardoor de bezoeker altijd een professionele website ziet en u geen klanten misloopt.
  • Een eenvoudig beheersysteem.  Uw mobiele website is te beheren via het CMS van uw gewone website. Hierdoor heeft u altijd alles bij de hand. Makkelijker kan haast niet!
  • Een automatische doorverwijzing bij mobiel gebruik. Wanneer bezoekers uw website met een smartphone of tablet bekijken, worden zij automatisch doorverwezen naar de mobiele website. Hierdoor zien zij altijd de website die afgestemd is op hun device.