Social Media

Wij bieden we u de mogelijkheid om aan de slag te gaan met uw social media netwerk. Ieder bedrijf heeft verschillende eigenschappen, wensen en verschillende doelgroepen. Nadat we grondig hebben onderzocht wat de doelstellingen zijn van uw bedrijf, bieden we u maatwerk voor het beheren van uw sociale netwerk.

Uw social media platform is een perfect medium voor verschillende doeleinden. In eerste instantie creëert u meer aandacht voor uw merk, product of dienst, waardoor de kans groot wordt dat deze meer zal worden geconsumeerd. Dit platform is echter ook een uitstekend medium voor uw klanten om met elkaar en met uw bedrijf te communiceren, vóór- en nadat ze uw product of dienst gebruikt hebben. Hierdoor kunt u niet alleen leren van de feedback van uw klanten maar ontstaat er ook een natuurlijke samenwerking. Als u uw klanten de mogelijkheid geeft, kunnen ze u op deze manier helpen uw bedrijf te ontwikkelen, wat u een voordeel zal opleveren ten opzicht van andere bedrijven. Aan de hand van uw social media platform creëert u engagement bij uw klanten doordat  er direct een betere verhouding tussen uzelf en uw klanten is, maar ook tussen uw klanten onderling.

Waarom Mindworkz?

  • Strategieontwikkeling: aan de hand van uw merk ontwikkelen we een persoonlijke social media strategie.
  • Opzetten van uw social media netwerk (Facebook, Twitter, LinkedIn en/of YouTube).
  • Community en content management: het beheren van uw social media netwerk (Facebook, Twitter, LinkedIn en/of YouTube) inclusief het monitoren van statistieken.
  • Opzetten en beheren van social media reclamecampagnes (Facebook, LinkedIn)