Webshops

U heeft een product en wilt dit online presenteren én direct verkopen. Succesvolle online verkoop, begint bij een professionele webshop.

Mindworkz ontzorgt u van A tot Z in het opzetten van succesvolle online verkoop. Van concept, tot design en technische uitvoering. We realiseren professionele webshops die voor de gebruiker betrouwbaar zijn om veilig aankopen te doen en die u faciliteren in de verkoopafhandeling. Denk aan het integreren van diverse betalingsmodules en het koppelen van de webshop aan uw voorraadsysteem. Door direct marketingmethoden zorgen wij daarnaast voor een optimale conversie van uw webshop.

Webshoppakketten

 • Maatwerk webshoppakket
  Om volledig op maat te kunnen werken, hebben we een eigen webshoppakket ontwikkeld. Met dit pakket is het beheren van uw eigen webshop appeltje-eitje. Alle functies, mogelijkheden en trends in webshops zijn verwerkt in ons maatwerkpakket. We kennen het pakket door en door waardoor er geen beperkingen zijn. We kunnen uw webshop volledig optimaliseren naar uw wensen.
 • Magento
  Wilt u werken met Magento, dan kunnen wij uw webshop uiteraard ook in dit pakket realiseren. Magento is een bewezen webshop pakket dat zeer uitgebreid is en alle facetten beheerst. Ook in dit pakket zijn wij helemaal thuis voor perfecte webshops. 

 

Waarom Mindworkz?

 • Een weldoordachte strategie om uw doelgroep te bereiken, binden en om te zetten tot klant
 • Een logische indeling met een duidelijke navigatie en menustructuur die uw doelgroep begrijpt
 • Slimme (direct) marketingtools om uw doelgroepen te bereiken en te binden. Denk aan het versturen van maandelijkse e-mailings op basis van bezoekersgedrag en social media koppeling
 • Een aantrekkelijke vormgeving die aansluit bij uw organisatie en uw doelgroepen aanspreekt
 • Een zoekmachinevriendelijke opbouw voor een zo hoog mogelijke ranking
 • Een gebruiksvriendelijk webshoppakket op maat. Wij maken gebruik van bewezen webshop pakketten waarmee uw webshop tot in detail op maat in te richten en te beheren is

Totaal ontzorgen

Klik hier voor meer informatie We denken niet in losse middelen, maar willen u graag totaal ontzorgen voor optimaal resultaat. Diensten die we naast het opzetten van uw website kunnen inzetten:

 • Totale marketing- en communicatieaanpakEen webshop is geen losstaand middel, maar uw producten dienen in totaal vermarkt te worden. Heeft u bijvoorbeeld een winkel, maar gaat u ook online verkoop realiseren? Wij zorgen ervoor dat uw webshop onderdeel uit gaat maken van het totale marketing- en communicatieverhaal. Het één dient immers het ander te versterken. Wij begeleiden u in het opzetten van een weldoordacht, praktisch en vooral resultaatgerichte marketing- en communicatieaanpak.
 • Integratie bedrijfssoftwareEen webshop maakt onderdeel uit van uw bedrijfsproces. Wij zorgen er daarom voor dat de webshop perfect aansluit op uw bedrijfsvoering. We kunnen uw softwarepakketten voor bijvoorbeeld uw boekhouding, voorraad en relatiemanagement koppelen aan de webshop. Dat scheelt u heel wat tijd én geld.
 • Logistiek adviesIs de logistieke afwikkeling van uw webshop een ingewikkeld verhaal? Geen probleem. Wij werken met vaste partners voor het opzetten van uw logistieke processen. U kunt uw logistiek proces ook volledig uitbesteden bij één van onze partners. 
 • Zoekmachine adverterenBereik uw doelgroep gericht door AdWords in te zetten. Hiermee bent u binnen no time zichtbaar voor uw doelgroep op de gewenste zoekwoorden.
 • Zoekmachine optimalisatieOm bezoekers en traffic te genereren, werken wij aan een hoge zoekmachine ranking zoekmachines door (organische) zoekmachine optimalisatie. U bereikt uw doelgroep met de door u gewenste zoektermen.  
 • Mobiele optimalisatieSteeds meer mensen gebruiken de mobiele telefoon of een tablet om online informatie in te winnen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw webshop optimaal te bekijken is op ieder apparaat.
 • FotografieOm uw producten online te vermarkten is goede fotografie essentieel. In samenwerking met onze fotografen nemen we u de fotografie uit handen waarbij het beeldgebruik perfect afgestemd is op uw webshop.
 • CopywritingSamen met onze tekstschrijvers zorgen we voor wervende teksten die uw doelgroepen aanspreken én uw verhaal vertellen. De teksten worden altijd zoekmachine vriendelijk geschreven zonder dat het afbreuk doet aan de boodschap die we willen overbrengen.
 • VertalenU wilt groeien buiten de grenzen van Nederland. Met onze vaste partner voor native vertalingen, schrijven en vertalen we teksten naar de gewenste taal. U heeft hierdoor altijd een professionele tekst die uw doelgroep begrijpt én grijpt.