Maatwerk responsive webdesign

Een website is online het kloppende hart van uw organisatie en vormt vaak het eerste contact met uw klanten. Een goede website is onmisbaar in uw online strategie.

​Een goed maatwerk webdesign is onderscheidend, aansprekend en past bij uw organisatie of product. Standaardwerk levert geen resultaat. Wij ontwerpen en ontwikkelen resultaatgerichte websites toegespitst op uw situatie, passend bij uw doelstellingen én uw doelgroepen. Onze websites zijn professioneel, gebruiksvriendelijk en worden ondersteund door solide techniek en in house kennis. Maar belangrijker nog, we ontwikkelen websites die ook het gewenste resultaat opleveren! Dat is altijd ons uitgangspunt waar wij met ons ontwerp & techniek de randvoorwaarden voor creëren.

Waarom Mindworkz?

 • Een weldoordachte strategie om uw doelgroep te bereiken, te binden en om te zetten tot klant
 • Een logische website indeling met een duidelijke navigatie en menustructuur die uw doelgroep begrijpt
 • Een aantrekkelijk webdesign dat aansluit bij uw organisatie en uw doelgroepen aanspreekt
 • Een Responsive design. We bouwen onze websites zo dat de lay-out van de pagina zich automatisch aanpast aan het scherm van de gebruiker, zonder gegevensverlies. Alle informatie, afbeeldingen en design blijven perfect zichtbaar waardoor de bezoeker altijd een professionele website ziet en u geen klanten misloopt.
 • Een zoekmachinevriendelijke opbouw voor een zo hoog mogelijke ranking in zoekmachines
 • Een gebruiksvriendelijk CMS waarmee u uw website volledig en tot in detail kunt beheren.

Totaal ontzorgen

Klik hier voor meer informatie We denken niet in losse middelen, maar willen u graag totaal ontzorgen voor optimaal resultaat. Diensten die we naast het opzetten van uw website kunnen inzetten:

 • Totale marketing- en communicatieaanpak

  Heeft u bedrijf nog geen goed beeld wat betreft de totale marketing- communicatie? U wilt een stapje terug en u heeft meer behoefte aan een totale marketing- communicatieplan voor uw bedrijf? Dat kan! Wij werken samen met onze vaste partner die u kan ontzorgen in dit gehele traject. De website is dan een vervolgstap. 

 • ​Zoekmachine adverterenBereik uw doelgroep gericht door AdWords in te zetten. Hiermee bent u binnen no time zichtbaar voor uw doelgroep op de gewenste zoekwoorden.
 • Zoekmachine optimalisatieOm bezoekers en traffic te genereren, werken wij aan een hoge zoekmachineranking door (organische) zoekmachine optimalisatie. U bereikt uw doelgroep met de door u gewenste zoektermen.
 • Mobiele optimalisatieSteeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon of een tablet om online informatie in te winnen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website optimaal te bekijken is op ieder apparaat.
 • FotografieOm uw producten en diensten online te vermarkten is goede fotografie essentieel. In samenwerking met onze fotografen nemen we u de fotografie uit handen waarbij het beeldgebruik perfect afgestemd is op uw website.
 • CopywritingSamen met onze tekstschrijvers zorgen we voor wervende teksten die uw doelgroepen aanspreken én uw verhaal vertellen. De teksten worden altijd zoekmachine vriendelijk geschreven zonder dat het afbreuk doet aan de boodschap die we willen overbrengen.
 • VertalenU wilt groeien buiten de grenzen van Nederland. Met onze vaste partner voor native vertalingen, schrijven en vertalen we teksten naar de gewenste taal. U heeft hierdoor altijd een professionele tekst die uw doelgroep begrijpt én grijpt.