Zoekmachine optimalisatie

Het optimale rendement met uw website door goede zichtbaarheid. Wij zorgen dat uw website makkelijk en snel vindbaar is.

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, is het verbeteren van de vindbaarheid van uw website in zoekmachines, waardoor uw doelgroepen op uw website uitkomen en niet bij uw concurrent. Bijna iedere zoektocht naar een product of dienst start op internet dus daar wilt u goed gevonden worden. Wij zorgen ervoor waardoor u nieuwe klanten bereikt.We kunnen u helpen in het verbeteren van de online vindbaarheid. We gaan als volgt te werk.

Werkwijze zoekmachine-optimalisatie

Strategie bepalen
We denken na voordat we doen. Allereerst stippelen we een strategie uit waarbij we kijken naar de doelgroep, uw concurrenten, uw producten/diensten en uiteraard uw doelstellingen. Passend bij deze strategie werken we een voorstel voor zoekwoorden uit met verwachte conversieresultaten.

Uitvoeren
Na bespreking van dit rapport en keuze voor zoekmachineoptimalisatie, starten we met het optimalisatieproces, bestaande uit geoptimaliseerde content, techniek en linkpopulariteit.

 • Content
  Indien u goed gevonden wilt worden op bepaalde producten of diensten is het allereerst belangrijk dat de content van uw website hier op aansluit. Wij creëren pagina’s die toegewijd zijn aan de voor u belangrijke zoektermen. Verkoopt u schoenen van een bepaald merk? Dan maken wij een landingspagina voor Schoenen, Merk X. Wij optimaliseren de inhoud van deze pagina zodanig dat dit hoog scoort in Google. 
 • Techniek
  Uw website dient ‘begrepen’ te worden door zoekmachines. Bij de websites van Mindworkz is deze technische optimalisatie standaard inbegrepen zonder extra kosten. Heeft u al een website waarbij de techniek schort, dan zorgen wij ervoor dat deze technisch geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines. 
 • Populariteit
  Zoekmachine optimalisatie bestaat niet alleen uit het perfect inrichten van uw eigen website, maar ook externe pagina’s hebben een grote invloed. Een van de belangrijkste onderdelen is de linkpopulariteit van uw website of webshop. Dit wordt uitgedrukt in links naar uw pagina. Zodra meerdere websites naar uw website linken op een bepaald trefwoord, wordt uw website als populaire en betrouwbare site beschouwd. Wij zorgen voor linkbuilding naar uw website, zodat u goed gevonden wordt op de gewenste zoekwoorden.

Meten en optimaliseren
Ook na oplevering, blijven we monitoren en bijsturen. We sturen u maandelijks een rapportage van de resultaten en periodiek gaan we graag met u aan tafel voor een evaluatie.

Waarom Mindworkz?

 • Een zoekmachine geoptimaliseerde website met gemak en resultaat voor u. We zijn specialisten die u werk uit handen nemen
 • Een hoge ranking. U verschijnt hoog in Google (organische resultaten) op relevante zoektermen. In combinatie met zoekmachine adverteren (AdWords) bent u online optimaal zichtbaar
 • Een overzicht van resultaten. Maandelijks ontvangt u de rapportage over uw posities, die we periodiek met u evalueren 
 • Een inzichtelijk proces. Geen onverwachte kosten, u betaalt een vast bedrag voor de optimalisatie