ExamAssist

Template website

Stichting ExamAssist uit Hegelsom is gespecialiseerd in de begeleiding en uitvoering van examens en zijn totaalaanbieder aan onderwijsinstellingen op het gebied van examinering, certificering en diplomering.

Manager Richard Wilms was opzoek naar een internetbureau voor de realisatie van een website voor het in 2018 opgerichte ExamAssist. Doel van de website was het communiceren van de nieuwe stichting en de diensten op het gebied van examinering. Na eerdere succesvolle samenwerkingen nam Richard weer contact op met Mindworkz.

In een persoonlijk gesprek met Tim en Maik gaf Richard de eisen, wensen en het doel van de website aan. Op basis van deze input hebben Tim en Maik een advies uitgebracht voor een basis website. Een goede website naar de behoeft van ExamAssist waarbij de diensten en informatie duidelijk en helder gecommuniceerd worden en een website die tevens geschikt is voor mobiele telefoons en tablet. Richard wenste dit pakket wel graag uit te breiden met een nieuwsmodule, ook dit was uiteraard geen probleem in de basis website.

Een andere belangrijke eis van het project was een deadline van 6 weken. Tim, Maik en Sabrina hebben hierna snel geschakeld en binnen deze 6 weken is de website volledig ontworpen en technisch gerealiseerd en voorzien van het Content Management Systeem (CMS) WordPress, zodat ExamAssist de website ook zelf kan gaan beheren.

Om de puntjes op de ‘i’ te zetten heeft Maik de website volledig gevuld en Richard ondersteund in het zoeken naar de juiste fotografie.

Het is een mooi doordachte en functionele website geworden, die als stevige basis gaat dienen voor de promotionele activiteiten van ExamAssist en een latere uitbreiding van de website. Leuk was het, om de eerste opmerkingen van derden te horen die zeer positief waren. Men kreeg de indruk dat ExamAssist al jaren bestond. Een mooi compliment voor een goed eindproduct en (alweer) een goede samenwerking met Richard.

Background 3
  • Examassist
  • Examassist
  • Van Tilburg BV
Examassist
Examassist
Van Tilburg BV

Het eindresultaat bevat

Ontwerp met het logo en de huisstijl kleuren van ExamAssist.

Een heldere menustructuur en presentatie van de diensten.

Website tweetalig in het Nederlands en Engels.

Uitgebreid met een nieuwsmodule.

Link met Google Maps voor Routebeschrijving.

Website beveiligd met SSL verbinding.

Eenvoudig te beheren via Wordpress CMS.

AVG proof website.

Nieuwe website Examassist

Richard over onze samenwerking

"De samenwerking met Mindworkz is soepel en vlot verlopen. Er wordt goed en creatief meegedacht over structuur en 'look & feel' van de website. Het eindproduct is méér geworden dan waarop was gehoopt. De website is duidelijk, overzichtelijk en ziet er strak en eigentijds uit. Complimenten!"
Richard Wilms
Richard Wilms, manager ExamAssist