Hét Preventie Team

Website plus

Hét Preventie Team is een multidisciplinair, kleinschalig, regionaal Preventie Centrum ter bevordering van de gezondheid, welzijn en vitaliteit  van werknemers én werkgevers. Hét Preventie Team richt zich met hun deskundige professionals op Voeding, Beweging, Ontspanning en Bewustwording.

De aanleiding

In het najaar van 2018 kwamen Harold en Susan Stevens op gesprek bij Mindworkz. Aanleiding van het gesprek was de realisatie voor een nieuwe website. Harold (Psychosociaal Therapeut) en Susan (Voedingsdeskundige, Psychosociaal Therapeut & Vitaliteit Manager) wilden hun krachten bundelen in samenwerking met Bart Zwiers (Fysio/manuele therapeut) en Juriën Beterams (Personal Trainer). Onder de naam Hét Preventie Team mensen bewust maken van de verantwoordelijkheid die zij voor hun eigen gezondheid en welzijn dragen, waarna ze leren om een gezonde levensstijl te implementeren.

Belangrijke wensen voor in de website waren: het duidelijk communiceren van de disciplines, het aanbod en de werkwijze.

Het resultaat

Het uiteindelijke resultaat is een website die qua huisstijl en inhoud volledig aansluit bij Hét Preventie Team en haar nieuwe positionering. In een persoonlijke benadering wordt de bezoeker geïnformeerd over de disciplines en het belang hiervan. Het aanbod en de werkwijze worden overzichtelijk per discipline weergegeven. Daarnaast is er ruimte voor het plaatsen van blogs en een agenda met workshops met als doel het delen van kennis.

Kortom met deze nieuwe website kan Hét Preventie Team het (nieuwe) concept voor Preventie, Begeleiding en Kennis delen duidelijk aan de consument overbrengen.

  • Preventieteam
  • Preventieteam
  • Preventieteam
Preventieteam
Preventieteam
Preventieteam

Het eindresultaat bevat

Eigentijdse uitstraling die aansluit bij de huisstijl.

Een duidelijke menustructuur en presentatie van het aanbod.

Een heldere weergave van de werkwijze.

Blogmodule voor het delen van kennis

Agendamodule voor workshops inclusief aanmeldformulier.

Link met Google Maps voor Routebeschrijving.

Website beveiligd met SSL verbinding.

Eenvoudig te beheren via Wordpress CMS.

AVG proof website.

Harold over onze samenwerking

"We zijn ontzettend tevreden over de creativiteit, het meedenken, de snelle reactie op vragen en flexibiliteit. Laagdrempelig en een goede prijs kwaliteit/verhouding. Wij vinden de samenwerking super en zijn erg blij met onze mooie website!"
Harold
Harold Stevens, Mede-eigenaar Hét Preventie Team en Psychosociaal Therapeut bij Harold Stevens Ontmoet