Verkeersschool Janssen

Website plus

Verkeersschool Janssen, de verkeersschool voor alle rijbewijzen in Noord-Limburg. Bij verkeersschool Janssen ontwikkeld een persoonlijke cursus voor het behalen van een autorijbewijs, motorrijbewijs, aanhangwagenrijbewijs, scooterrijbewijs, tractorrijbewijs of voor opfrislessen. Denk hierbij ook aan speciale cursussen voor mensen met ADHD, autisme of faalangst. Met 50 jaar ervaring in rijinstructie en met meer dan 15 auto’s mogen ze zich oprecht een van de grotere spelers in de regio noemen. Hun onderscheidend vermogen? Geen wachtlijst, starten binnen 5 dagen!

Aanleiding nieuwe website

De oude website van Verkeersschool Janssen was gebouwd met verouderde software die op korte termijn vervangen moest worden. Dit was voor Leon Janssen, eigenaar van Verkeersschool Janssen, aanleiding om contact op te nemen met Mindworkz.

De nood voor een nieuwe website was hoog aangezien vele aanmelding bij Verkeersschool Janssen online plaats vinden. Maar met onze snelle service waren we instaat om snel aan de slag te gaan. In een persoonlijk gesprek met Leon en Carla zijn alle wensen en nieuwe ideeën voor de nieuwe website besproken. Een belangrijke peiler hier was het online aanmeldformulier dat per voertuig verschillende eisen kende en allen gekoppeld moesten worden met hun CRM systeem. Een leuke klus voor Tim, Maik en Sabrina die binnen 2 maanden de volledig nieuwe website wisten te realiseren.

Het eindresultaat

Een gebruiksvriendelijke en duidelijke website die aansluit op de huisstijl, die aansluit op de technische wensen van Verkeersschool Janssen (online aanmeldformulier) en met een snel laadtijd. Kortom een website waarmee Verkeersschool Janssen weer jaren vooruit kan!

Background 2
  • Verkeersschool Janssen
  • Verkeersschool Janssen
Verkeersschool Janssen
Verkeersschool Janssen

Het eindresultaat bevat

Duidelijke presentatie van de rijlesmogelijkheden;

Design dat aansluit bij de uitstraling van Verkeersschool Janssen;

Aanmeldformulier inclusief koppeling met hun CRM;

Facebook berichten automatisch uitlezen;

Link met Google Maps voor Routebeschrijving;

Website beveiligd met SSL-verbinding;

Eenvoudig te beheren via Wordpress;

AVG proof website.

Leon over onze samenwerking

"Eind augustus kwam ik op de koffie bij Tim Cosson om eens te kijken naar een iets modernere website die al klaar is voor de toekomst. Enkele weken later was de schets van de vernieuwde website al klaar en namen deze door met Maik en Tim. Nu is de website al enkele weken online en ziet er perfect uit. Ook een zeer groot pluspunt is de service, mails worden snel beantwoord. Je hoeft maar wat te vragen en wordt meteen geregeld . Wij kunnen iedereen Mindworkz aanraden. "
Leon Janssen
Leon Janssen, eigenaar Verkeersschool Janssen