Websites

Tot in detail op maat

Website tot in detail op maat

Website is eenvoudig zelf te beheren

Volledig geschikt is voor mobiele telefoons

Inclusief functioneel ontwerp, de blauwdruk van je website

Inclusief maatwerk functionaliteiten

Gerichte samenwerking om jouw online doelen te bereiken

Geoptimaliseerd voor optimale vindbaarheid in zoekmachines

Inclusief service, support en hosting

Nieuwe website Henk Aarts
Nieuwe website Natural Talent
Nieuwe website Martin Cuypers

Website tot in detail op maat

Onze ontwerpers voeren je website uit tot in detail. We creëren een esthetisch mooie website op basis van de huisstijl van jouw bedrijf. Tot in de kleinste details straalt je website de herkenbare vormgeving van jouw bedrijf uit. Bovendien houden we ons bezig met functioneel ontwerp: eerst stellen we wireframes op, daarna grafische. Op die manier werken we alle functionaliteiten optimaal uit op een manier die volledig aansluit bij jouw wensen. Geen limiet op functionaliteiten of design: alles is mogelijk!

Benieuwd naar voorbeelden?

Bekijk onze voorbeelden in onze portfolio.

Bekijk voorbeelden
Background 2
 • Wireframing - Mockup
 • Overleg mindworkz
 • Overleg met klant over nieuwe website
Wireframing - Mockup
Overleg mindworkz
Overleg met klant over nieuwe website

Maatwerk functionaliteiten en koppeling met andere systemen of software

Websites worden voorzien van maatwerk functionaliteiten, passend bij jouw bedrijf en jouw bezoekers. Integraties met social media, integraties met je CRM of ERP, op maat gemaakte bestelmodules… Je hoeft het maar te noemen. Alles is mogelijk!

Background 4
 • Mindworkz aan het werk 6
 • Mindworkz aan het werk 5
 • Mindworkz aan het werk 4
Mindworkz aan het werk 6
Mindworkz aan het werk 5
Mindworkz aan het werk 4

Volledig geschikt is voor mobiele telefoons

Een digitale bezoeker die met zijn tijd meegaat, heeft een website graag zichtbaar op zijn mobiele telefoon. Op die behoefte spelen wij goed in. Wij hebben ruime ervaring in het opzetten van mobiele websites en leveren websites die volledig responsive zijn, zodat ze optimaal zichtbaar zijn op mobiele telefoons. We zorgen dan ook dat de website makkelijk in gebruik is en dat jij je content op een optimale manier kunt presenteren.

Background 3
 • Responsive website
 • Responsive website voor tablets
 • Tabletproof website
Responsive website
Responsive website voor tablets
Tabletproof website

Website is eenvoudig zelf te beheren

Een succesvolle website heeft een goed beheersysteem waarmee je eenvoudig overweg kunt. Mindworkz maakt gebruik van OpenSource CMS WordPress. De voordelen hiervan:

 • Eenvoudig menuknoppen aanmaken, aanpassen en verwijderen;
 • Pagina’s voorzien van tekst, foto’s, video’s en bestanden;
 • Met behulp van een Word Editor kun je tekst aanpassen;
 • Aanpassingen zijn direct zichtbaar via een preview versie;
 • Geen beperkingen in aantal pagina’s. Je kunt zo veel pagina’s aanmaken als je wilt;
 • Zoekmachine-vriendelijk;
 • Webstatistieken middels Google Analytics;
 • Mogelijkheid voor meertalige website.
Background 5
 • Wordpress CMS bij Mindworkz
 • Website maken
 • Mobiele website
Wordpress CMS bij Mindworkz
Website maken
Mobiele website

Optimale vindbaarheid in zoekmachines

Een website moet vindbaar zijn. De meeste mensen gebruiken Google in hun zoektocht naar producten of diensten. Bij het bouwen van websites optimaliseert Mindworkz deze technisch volledig voor Google. Zo wordt jouw website optimaal geïndexeerd en weet je doelgroep je te vinden.

Service, support en hosting

Een goed hostingpakket en goede support op je website zijn belangrijk voor de continuïteit van je website. Daarom bieden wij een all-in-one pakket aan. Dit houdt in dat je website op een van onze servers gehost wordt. Zo heeft je website altijd de gewenste snelheid en uptime. Daarnaast bieden we support op de website en content management systeem. Mochten er zaken zijn waar je niet uitkomt, dan kun je ons altijd bellen of mailen.

background 6
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Mindworkz kantoor
 • Mindwork kantoor
Zoekmachine optimalisatie
Mindworkz kantoor
Mindwork kantoor

Sterke schakels zorgen voor de hoogste kwaliteit

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, zoeken wij graag de samenwerking met bekwame partners in tekst, vertaling, video, fotografie, (online) marketing of social media. Zo komen jouw wensen voor je website altijd in de juiste handen terecht en kunnen wij onze klanten totaal ontzorgen.

Sterke schakels zorgen voor de hoogste kwaliteit
Content schrijven
Content vertalen
Social media
Fotografie
Video
(Online) Marketing

Onze werkwijze

1

Intakegesprek

Intakegesprek

Tijdens een persoonlijk intakegesprek brengen we je wensen in kaart. Je product of dienst, doelgroep, doelstellingen, concurrentie, gewenste functionaliteiten en de gewenste uitstraling worden hierin besproken en vastgelegd. Indien nodig hebben we tijdens de ontwikkeling van de website meerdere gesprekken. Het ontwikkelen van een website is een intensief traject. Wij hebben jou als klant nodig hebben om tot een optimaal resultaat te komen voor je bedrijf en je bezoekers.

2

Definitiefase

Definitiefase

Afhankelijk van de grootte van het project stellen we een functioneel ontwerp op. Het functioneel ontwerp geeft inzicht in de structuur en opbouw van de te bouwen website. Het is de blauwdruk van de te realiseren website. Dit document heeft een centrale rol in de loop van het project, van het opstellen van de planning tot de oplevering. Het functioneel ontwerp geeft jou een duidelijk beeld van wat we zullen opleveren en hoe het systeem zal werken. Mindworkz kan op basis van het functioneel ontwerp een planning maken en weet wat we moeten bouwen en vormgeven.

3

Ontwerpfase

Ontwerpfase

Het ontwerp van je website geeft de eerste indruk aan je bezoeker en bepaalt de uiteindelijke werking van de website. In deze fase bepalen we de kleuren, vormen, lettertypen en afbeeldingen tot in de kleinste details. Een goed doordachte webstructuur verbetert de ervaring van de bezoekers enorm. We werken standaard de desktopvariant van de website uit. Indien gewenst is dit ook mogelijk voor mobiel en tablet. Komen we in deze fase samen tot nieuwe inzichten, dan passen we het design daar uiteraard op aan. De uitkomst van deze fase is een pixel-perfect ontwerp van de website waar we gezamenlijk volledig achter staan.

4

Ontwikkelfase

Ontwikkelfase

In deze fase programmeren we het ontwerp naar een werkende website. De website moet uiteindelijk feilloos functioneren op de verschillende apparaten en in de verschillende browsers. In nauwe samenwerking realiseren we in deze fase de functionaliteiten, animaties en eventuele koppelingen met CRM- of ERP-pakketten. Tevens koppelen we de website aan ons CMS-systeem. Hiermee is de website straks makkelijk te beheren. Het is hiermee straks mogelijk om diverse contentblokken, zoals teksten, foto’s of video’s, zelf toe te voegen, te beheren en in te vullen.

5

Website vullen met content

Website vullen met content

Wij vullen de website volledig naar jouw wens met jouw teksten, foto’s, video’s, etc. Wij werken de website altijd zorgvuldig en goed af. We testen de website op alle responsive apparaten en zetten waar nodig de puntjes nog even op de i. Indien gewenst kunnen we ook partners inschakelen die teksten, foto’s en video’s verzorgen.

6

Testen en livegang website

Testen en livegang website

Als de website helemaal gereed is, testen we de website nogmaals helemaal. We sporen technische obstakels op, verwijderen bugs en optimaliseren de gebruiksvriendelijkheid. Als de website naar je tevredenheid functioneert, dan plaatsen we de website live. Tijdens een persoonlijke demonstratie maken wij je wegwijs in het CMS-systeem, zodat je de website ook zelfstandig kunt beheren. Tevens leveren wij een digitale handleiding aan van het CMS-systeem.

7

Evaluatiefase

Evaluatiefase

Omdat we het belangrijk vinden om ons product en onze manier van werken te blijven verbeteren, zullen we in deze fase het project, de voortgang, het product en de samenwerking samen evalueren.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvende intakegesprek.

Maik Tobben