Wil je je geen zorgen maken over de updates en veiligheid van je WordPress-website? Wij staan voor je klaar! Bij Mindworkz bieden we professionele services voor het beheer en onderhoud van jouw WordPress-website. Hieronder vind je de beschikbare mogelijkheden of vul het formulier in om de pakketten en bijbehorende tarieven te bekijken.

Download pakketten en tarieven

Vul onderstaand formulier in en ontvang een overzicht van de pakketten en bijbehorende tarieven.

Wat mag je verwachten

Algemene updates

Wij zorgen voor regelmatig onderhoud en updates van je website om beveiligings- problemen en cyberaanvallen te voorkomen en een veilige online omgeving te bieden voor jou en je klanten.

Backups

Het maken van regelmatige back-ups van de website is van cruciaal belang. In het geval er zich een probleem voordoet, bieden back-ups een essentiële oplossing, omdat de website op elk moment kan worden hersteld naar een vorige versie.

24/7 uptime monitor

Met onze uptime monitor bewaken we constant je website. Als je website offline gaat, worden we direct op de hoogte gesteld. We gaan dan meteen aan de slag om het probleem op te lossen en je website zo snel mogelijk weer online te krijgen.

Anti-spam oplossing

Wij voorkomen spam in je zakelijke mailbox door het installeren van de juiste plug-ins. Zo heb jij geen last van ongewenste mails en kun je je concentreren op je werk.

Malware beveiliging

Een virus op je website kan erg vervelend zijn en kan verschillende oorzaken hebben, zoals het installeren van een verkeerde plugin. Gelukkig staan wij voor je klaar om de oorzaak te achterhalen en je website weer virusvrij te maken.

Maandelijks opzegbaar

Geen verplichtingen of contracten bij ons. Wil je na een aantal maanden opzeggen? Geen gedoe, het is mogelijk. Wij bieden de flexibiliteit die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien en veranderen, zonder langdurige contracten.

Gratis plug-ins

Bij ons krijg je plug-ins ter waarde van € 500,- helemaal gratis! Wij installeren en configureren deze voor je, zodat je website optimaal presteert en goed beveiligd is.

Hosting

Trage hosting kan leiden tot een trage website. Onze snelle hosting garandeert optimale prestaties en snelheid voor je website.

Inhoudelijke aanpassingen

Hulp nodig bij het beheren van je website? Geen probleem! Stuur ons de benodigde content en wij plaatsen het online. Zo blijft je website up-to-date, terwijl jij je kunt richten op andere zaken.

Gereduceerd uurtarief

Bij ons kun je technische aanpassingen tegen een gereduceerd uurtarief laten doen, zelfs als je geen gebruik maakt van onze andere pakketten. Zo bespaar je kosten en krijg je toch de technische ondersteuning die je nodig hebt.

Afbeelding optimalisatie

Optimalisatie van afbeeldingen en snelheid is essentieel voor een snelle en efficiënt werkende website. Laat ons je website overnemen en optimaliseren om beperkingen en prestatieproblemen op te lossen.

Woocommerce Webshop

Ons webshop pakket biedt extra ondersteuning voor jouw WooCommerce webshop. Wij zorgen dat alles soepel blijft draaien, zodat jij je kunt focussen op het runnen en laten groeien van je business.

Lees onze reviews!

Bij Mindworkz doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Lees hieronder enkele van de reviews die we hebben ontvangen en ontdek waarom klanten blijven terugkomen voor onze WordPress Beheer & Onderhoud service.

4.9 / 15 reviews

Zeer tevreden over Mindworkz. De website die men voor Mind Mystery BV gebouwd heeft is intuïtief in gebruik, slim opgezet, gebruiksvriendelijk en vooral: toekomstproof. Mindworkz levert vakwerk. Mindworkz communiceert sterk, is klantgericht en betrekt je daar waar nodig. Absoluut aan te raden.

Mind Mystery

Bij Mennen Keukens + Interieurs zijn wij hartstikke tevreden over de samenwerking met Mindworkz. Ze hebben voor ons een prachtige website gemaakt die ons veel flexibiliteit en mogelijkheden biedt. Tijdens de ontwerpfase was er veel mogelijk (weinig limitaties) en werd er goed overlegd en meegedacht. Ook na de oplevering blijft het contact erg prettig. Alleen maar pluspunten en complimenten voor het team!

Mennen Keukens

Super bedrijf! Denken graag met je mee en helpen je meteen waar kan als je een probleem met je website hebt.

ARCO Solutions

Mindworkz heeft een WordPress website gemaakt voor ons familiebedrijf. Via een aanbeveling kwamen we in contact met dit bedrijf als WordPress specialist in de regio Venlo/Horst. Na het project zijn we blij met het mooie ontwerp van de website. Daarna werkt de website zonder problemen op alle apparaten. Het was een zeer prettige samenwerking waarbij we er altijd op konden vertrouwen dat afspraken actief nagegaan wordt. Ook vanuit ons een aanrader.

Maurice Henkel

Zeer goede partij om je website te laten maken. Mindworkz maakt mooie en strategisch sterke websites. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Als mede-eigenaar van MarketingMakkers (marketingbureau) heb ik vaak samengewerkt met team Mindworkz.

Berton van Rens

Gespecialiseerde club in het creëren van maatwerk websites. We werken vaak samen met Mindworkz voor onze klanten. Altijd weer goed werk!

Jannis van den Heuvel

Hele fijne partij om mee samen te werken, deze gasten snappen echt hoe het werkt en hebben inmiddels meerdere mooie websites voor ons gemaakt. Tim & Maik, bedankt!

Wesley de Gooyert

Mindworkz heeft onze website gemaakt. Zeer tevreden over de service, creativiteit en dienstverlening.

Rob Hendrix

Een erg betrouwbare partner voor websites. Heldere en snelle communicatie met prachtig resultaat!

Anouk Bos

We create websites

Bij Mindworkz bouwen we strategische en gebruiksvriendelijke websites met gedrevenheid en gezelligheid. We geloven in samenwerking en streven ernaar om de mooiste en meest gebruiksvriendelijke websites te bouwen die aansluiten bij jou en jouw doelgroep. We hanteren een duidelijk stappenplan, heldere communicatie en enthousiasme om jouw website tot een succes te maken.

Als gevestigd team in businesscenter HUB73, werken we samen met professionals op het gebied van (online) marketingstrategieën, tekstschrijven, fotografie, videografie, contentcreatie en design. Dit stelt ons in staat om alle aspecten van een krachtige website onder één dak aan te bieden. Laten we samen bouwen aan de toekomst van jouw website!

Download pakketten en tarieven

Kennis maken?

Heb jij een vraag of een wens waar wij je in kunnen ondersteunen? Tim gaat graag het gesprek met je aan! Dus neem contact op of plan een kennismakingsgesprek. of rij je toevallig langs ons kantoor aan de A73? Kom dan gezellig bij ons langs!

mail naar: info@mindworkz.nl
Download pakketten en tarieven