Website bouwer Wordpress

Wil jij een Website laten ontwikkelen? Mindworkz maakt al meer dan 16 jaar websites, volledig op maat! Hierbij een aantal mooie cases.

Wil je als ondernemer een website laten ontwikkelen? Dan is het fijn om een betrouwbare partij te kiezen waar jij echt op kunt rekenen. Gelukkig ben je daarvoor bij Mindworkz aan het juiste adres. Onze specialisten ontwikkelen namelijk een mooie website waarbij vraag en aanbod samenkomen. Het gaat dus echt om hetgeen wat jij met je bedrijf wil bereiken en uit wil stralen. Het is natuurlijk ook van belang dat je website echt klopt, dus van strategie tot techniek en ook het design en de inhoud. Maak je daar in ieder geval geen zorgen over, onze specialisten doen het allemaal voor je en zij creëren echt de website die jij wil. Alles wordt samen besproken en dan weet jij ook direct waar je op kunt rekenen bij ons.

Waarom een website laten ontwikkelen?

Het is goed om te weten waarom een website laten ontwikkelen nuttig is. Je hebt als ondernemer vaak erg veel concurrentie en het zou jammer zijn als je klanten misloopt omdat je website niet goed vindbaar is. Daarom heb je om te beginnen een website nodig, maar deze moet ook goed online vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Daar kunnen wij je dan ook goed bij helpen en het hele proces van je overnemen. Soms komen ondernemers naar ons toe omdat ze al een opzet hebben maar er verder niet aan toe komen of vastlopen. Maar het kan ook zijn dat je nog niets hebt, geen probleem, want wij helpen je van A tot en met Z en naderhand ook nog!

Download het plan van aanpak voor jouw nieuwe website

  • In 10 essentiële stappen komen tot een plan van aanpak voor jouw ideale website;
  • Breng je doelen en strategie in kaart om de juiste website te creëren.
  • En nog veel meer…
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website laten ontwikkelen, uitbesteden is een goede keuze.

Je wil graag een website laten ontwikkelen, verstandig om dan voor ons van Mindworkz te kiezen. Wij gaan samen met jou graag het traject aan. We hebben hier een speciale werkwijze voor ontwikkeld om zo stapsgewijs jouw ideale website te mogen ontwikkelen. Wij zijn van mening dat het ontwikkelen van een website echt maatwerk is. Ieder bedrijf is anders, heeft een andere strategie en andere wensen. Daarom gaan we graag eerst in gesprek met jou om na te gaan waar je bedrijf voor staat en wat jij wil bereiken. Zo kunnen wij een mooie website ontwikkelen waarbij vraag en aanbod echt samenkomen. De stappen die wij dan doorlopen zijn:

  • Strategie bespreken, wat is het doel dat jij voor ogen hebt met je website? Wie is de ideale klant en welke acties wil jij dat zij graag uit (kunnen) voeren op je website?
  • Design, de website gaat vorm krijgen met onder andere wireframes en designs. Er wordt ook passende content ontwikkeld.
  • Realisatie, de wensen worden omgezet naar beeld, dus naar een goede werkende website. Alle details worden uitgewerkt.
  • Live and kicking is de laatste stap en dan gaat het over het geheel. De website is klaar, we bespreken alles met je en indien nodig worden er wijzigingen aangebracht. Wil jij graag dat wij het onderhouden voor je of wil je het zelf kunnen? Wij leggen je dan uit hoe het werkt.
Sabrina Maik Tim bureau overleg - 2

Laat Mindworkz je helpen

Als je interesse hebt in de diensten van Mindworkz, dan hoef je alleen maar contact met ons op te nemen en dan staan wij voor je klaar. Kies daarom voor een website laten bouwen en dan ervaar jij op korte termijn wat alle voordelen zijn. Ook wanneer dat er vragen zijn of je wil een offerte aanvragen staan wij voor je klaar.

Samen met onze klanten hebben we al veel mooie stappen gezet. En daar zijn we best trots op!