Een nieuwe website op maat laten maken voor jouw organisatie?

Helder! Maar goede websites rollen niet van de lopende band, dat is maatwerk. Waar elk bedrijf andere wensen en doelen voor ogen heeft, wenst ook elke gebruikersgroep andere functies en content. Op een goede website komt vraag en aanbod samen. Daarom gaan we graag samen met jou een traject aan voor de website die zowel bij jou als jouw doelgroep past. Hoe we dat doen? Simpel, aan de hand van de volgende 4 stappen:

Strategie

Een website valt of staat met een goede strategie. Dus vertel: wat is het doel van jouw website, wie is jouw ideale klant en welke acties wil je dat zij uitvoeren? Door dit in kaart te brengen hebben we de juiste basis om op te kunnen bouwen.

Design

Tijd om het geheel een smoel te geven. Aan de hand van wireframes en designs geven we de website vorm. En samen met jou of onze partners ontwikkelen we passende content die de website écht van jou maakt.

Realisatie

We zetten onze technische wonders aan het werk. Alles uit de voorgaande fases zetten zij om tot een werkende website. Zij zorgen voor een site die tot in de kleinste clicks doet wat ‘ie hoort te doen.

Live and kicking

Wij hebben de ‘auto’ gebouwd, nu mag jij er zelf mee gaan rijden. Geen paniek, we geven je rijles. Binnen no time kun je zelf de weg op. En indien nodig sleutelen we tussentijds nog wat aan jouw wagen en voeren ‘m op.

Veel gestelde vragen

bel ons: 077-8514974
mail naar: info@mindworkz.nl
Welk CMS gebruiken jullie?

Wij bouwen al onze websites in WordPress. Waarom we dat doen? Onder andere hierom:

  1. Een WordPress CMS is heel eenvoudig te gebruiken. Dat betekent dat ook niet-technische medewerkers hier goed mee overweg kunnen. Het werkt intuïtief en het bijwerken van teksten, foto’s en video’s is zeer eenvoudig. Wij gieten zelfs een ‘Mindworkz-sausje’ over WordPress heen om het gebruikersgemak nog meer te vergroten, zodat je zelf zeer eenvoudig de website kunt beheren.
  2. De kracht van WordPress zit volgens ons in het feit dat het een open source CMS is. Aan dit systeem werken wereldwijd miljoenen programmeurs. Dat maakt het systeem veel krachtiger dan een custom CMS waar misschien vier webbouwers aan werken.
  3. Omdat WordPress het meestgebruikte open source CMS ter wereld is, zijn er enorm veel mensen die op hun eigen manier aan de software bijdragen. Van designers tot programmeurs en van marketeers tot ondernemers. Dit zorgt ervoor dat er duizenden plug-ins beschikbaar zijn die allerlei functies mogelijk maken. We hoeven (gelukkig) het wiel dus niet steeds opnieuw uit te vinden.
  4. Dit maakt het ook toekomstbestendig: het systeem wordt voortdurend bijgewerkt en nieuwe functies worden mogelijk. Bovendien: omdat WordPress niet ‘van ons’ is, zit je ook niet aan ons vast. Wil je met een andere partij verder werken aan jouw bestaande website? Dat is met WordPress geen probleem. Een andere webbouwer kan verdergaan waar wij gestopt zijn. Maar dat is voor ons des te meer motivatie om jou als klant tevreden te houden! ?
Bouwen jullie alleen maar in Wordpress?

Ja, wij kiezen voor focus en richten ons daarbij uitsluitend op WordPress.

Daarom zijn we hier ook expert in! Wanneer je door ons een website laat bouwen, maken we niet alleen een mooie website die gemakkelijk te onderhouden is, maar kijken we ook naar de doelen die je met de website wilt bereiken. De techniek moet hier een ondersteunende rol in spelen: het is de basis waarmee je de door jou gestelde doelen kunt bereiken. WordPress vinden wij hiervoor het meest geschikt, wat je doelen ook zijn.

Wat is de doorlooptijd?

Reken op zo’n 3 tot 4 maanden van kickoff tot livegang. Natuurlijk is alles afhankelijk van de grootte van het project.

Is mijn website geoptimaliseerd voor zoekmachines?

Ja, de websites die wij bouwen zijn technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines. Google beoordeelt je website namelijk op basis van 3 factoren: techniek, inhoud en populariteit. Wij zorgen dat de website technisch helemaal in orde is voor zoekmachines en adviseren hoe de website inhoudelijk geoptimaliseerd kan worden. Mocht je echt willen werken aan zoekmachine positionering met de beste rankings, dan zoeken we graag de samenwerking op met één van onze partners op HUB73.

Kan ik ook mijn huidige website bij jullie inbrengen?

Dit kan in sommige gevallen wel. Wanneer je een WordPress website hebt, is het mogelijk dat we deze overnemen. Om zeker te zijn van onze zaak, maken we eerst een analyse van de huidige situatie. Op basis daarvan beslissen we of een overname mogelijk is.

Schrijven jullie ook teksten?

Ja! Om jouw website te vullen met de beste content die geheel aansluit op jouw strategie, werken we samen met een van onze partners die hier goed in zijn.

Maken jullie ook foto’s?

Ja! Om jouw website te vullen met de beste foto’s die geheel aansluiten bij jouw verhaal, werken we graag samen met onze partners.

Download het plan van aanpak voor jouw nieuwe website

  • In 10 essentiële stappen komen tot een plan van aanpak voor jouw ideale website;
  • Breng je doelen en strategie in kaart om de juiste website te creëren.
  • En nog veel meer…
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij geloven in de kracht van samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Want we kunnen niet overal de beste in zijn. Door krachten te bundelen kunnen we samen een eindresultaat neerzetten dat op uitblinkt op alle fronten. Dit doen we niet alleen samen met de klant, maar ook met andere partners die ons de afgelopen jaren de kennis en kunde van hun vak bewezen hebben.

En dat doen we het liefst met één van onze buren bij HUB73, het businesscenter waar onze bureaus staan. Een plek die bruist van de talentvolle tekstschrijvers, videografen, strategen en designers met passie voor hun vak.

Kennismaken?

Samen met onze klanten hebben we al veel mooie stappen gezet. En daar zijn we best trots op!