We create websites

Een website is meer dan een simpele online brochure. Vanuit die overtuiging zijn we gemotiveerd om voor onze klanten de mooiste en meest gebruiksvriendelijke websites te bouwen. Door elkaar uit te dagen en te ondersteunen waar nodig, zetten we met ons team websites online om écht trots op te zijn.

Op een goede website komen vraag en aanbod samen. En daarom is een goede website maatwerk. Wij gaan graag samen met jou een traject aan om de website te creëren die zowel bij jou als jouw doelgroep past. Hoe we dat doen? Simpel: met een duidelijk stappenplan, heldere communicatie en een flinke dosis enthousiasme vliegen we jouw project aan. Want jawel, websitebouwers die ook nog eens goed kunnen communiceren én plannen: ze bestaan echt. En gelukkig werken ze bij Mindworkz.

Samenwerken

Door samenwerkingen aan te gaan binnen ons team, met de klant én externe partners gaan we voor kwalitatieve websites die kloppen van A tot Z. Elkaar uitdagen, ondersteunen en elke dag weer van elkaar leren: zo zetten we samen websites online om écht trots op te zijn.

Doen waar je goed in bent

Bij het bouwen van een website komen verschillende onderdelen kijken: van strategie en design tot realisatie en support. Wij benutten onze talenten en zetten ieder teamlid in te op de taken waar diegene de meeste energie van krijgt. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.

Plezier in ons werk

Je bent het grootste gedeelte van de dag aan het werk, dus dan kun je die tijd maar beter op een leuke manier besteden. Een potje FIFA op de PlayStation, een frisse neus halen tijdens een wandeling of flauwe grappen uithalen in een melige bui: in onze werkdagen is er altijd ruimte voor ontspanning.

Persoonlijke benadering

Webbouwers? Jazeker. Nerdy techneuten? Nee hoor! Mindworkz bestaat uit een club sociale teamspelers die niet bang zijn om achter het computerscherm vandaan te komen. Wij houden van open en eerlijke communicatie tijdens het hele proces: zowel binnen ons team als richting jou als onze opdrachtgever.

Onze contactpersonen

Stan Gielen
Front-end Developer & Support
Maik Tobben
Eigenaar & UX designer
Tim Cosson
Eigenaar & Strateeg

Jouw marketingoplossing op één vloer

Wij zijn goed in websites bouwen, dus daar houden we ons ook het liefst mee bezig. Logisch. Mede daarom zijn wij gevestigd in businesscenter HUB73. Wij delen deze werkplek met een groep enthousiaste (online) marketingstrategen, tekstschrijvers, foto- en videografen, contentcreators en designers. Oftewel: alle mogelijke onderdelen van een krachtige website onder één dak, wat resulteert in korte lijnen en transparante communicatie. Om jouw website te vullen met de beste content die geheel aansluit bij jouw strategie, zoeken wij graag de samenwerking op met één van deze partners.

Download het plan van aanpak voor jouw nieuwe website

✔ In 10 essentiële stappen komen tot een plan van aanpak voor jouw ideale website;
✔ Breng je doelen en strategie in kaart om de juiste website te creëren.
✔ En nog veel meer…

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ruim 200 klanten zijn blij met hun nieuwe website