Websites met een gedegen strategie en strak design

Online vindbaarheid en digitale representatie worden steeds belangrijker voor ondernemingen. Het is daarbij belangrijk dat je goed gevonden wordt en vervolgens een website aanbiedt met de juiste informatie en beleving om bezoekers te overtuigen van jouw toegevoegde waarde. De kunst van een goede website is om bezoekers om te zetten tot klanten.

Ontdek in 2 minuten hoe eenvoudig ons CMS werkt

  • Ontvang een demonstratievideo en ervaar hoe het werkt;
  • Bekijk hoe wij WordPress inzetten en volledig op maat kunnen inrichten;
  • Volledig vrijblijvend. No Strings Attached!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn Mindworkz

Wij zijn een webdesign bureau uit Horst met diverse klanten uit Venlo en andere plaatsen uit de regio. Wij ontwerpen en ontwikkelen resultaatgerichte websites die ook nog eens goed vindbaar zijn. We zorgen stap voor stap dat jouw website de juiste uitstraling krijgt, voorzien wordt van een duidelijke structuur en technisch tot in de puntjes geregeld is.

Zodra wij de โ€˜autoโ€™ voor je gebouwd hebben, mag jij er zelf mee gaan rijden. Dat wil zeggen dat je na livegang eenvoudig je website zelf tot in detail kunt beheren dankzij ons handige CMS-pakket. Wij geven je uitleg over dit systeem zodat je binnen no time zelf achter het stuur van jouw nieuwe website kan kruipen. En indien nodig sleutelen we er tussentijds nog aan en voeren โ€˜m op: er is na verloop van tijd altijd nog wel wat te verbeteren!

Kennismaken?

Op zoek naar een internetbureau in Venlo?

Zoek dan niet langer, je hebt ons al gevonden! Ons kleine team van experts gaat graag met jou aan de slag om jouw ideale website te creรซren. Wij zijn trots op het feit dat we inmiddels al meer dan 250 klanten blij hebben mogen maken met hun website.

We zijn niet alleen actief in Venlo, maar ook inย Limburg en Noord-Brabant. Plaatsen als bijvoorbeeld Venray, Horst, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Roermond, Weert, Boxmeer, Deurne, Den Bosch, Gennep, Geldrop, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre hebben we veel klanten al voorzien van een website met goed design. Ben jij de volgende?

Kennismaken?

We werken samen aan de mooiste projecten