Website laten maken die doelen bereiken

Wil je graag een website laten maken? Gelukkig sta je er dan niet alleen voor. Bij Mindworkz ben je daarvoor namelijk aan het juiste adres. Wij maken voor jou graag een sterke website waar vraag en aanbod samenkomen. Hierbij een aantal mooie cases.

Stapsgewijs website laten maken

Er komt hoe dan ook erg veel bij kijken als je een website wil laten maken. Wij van Mindworkz ontwikkelen websites die doelen bereiken. Dit is natuurlijk niet iets wat zomaar ontwikkeld kan worden, er gaat een heel traject aan vooraf. Hierbij moet er onder andere duidelijk zijn wat jij ermee wil bereiken en dan gaan wij samen met jou bekijken welke mogelijkheden er zijn. We werken samen met jou stapsgewijs toe naar jouw ideale website. Er is dan oog voor je bedrijf, maar ook voor gebruiker. Alles moet bij elkaar passen, een passende uitstraling hebben en goed werken voor iedereen. Daarom wil je toch ook een website laten maken waar je trots op kunt zijn? Dit is wat wij dan ook graag voor jou ontwikkelen en daarvoor kun jij altijd contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen helpen.

Professionele website laten maken

Je wil een website die klopt van strategie tot techniek en van design tot inhoud. Maar je wil ook een digitale afspiegeling van alles wat jij met je bedrijf wil bereiken en uitstralen. Gelukkig kunnen wij deze website voor jou creëren. Dit is dan ook het moment om soms wat werk uit handen te geven aan de specialist, zodat je je daar niet op hoeft te focussen. Jij hebt dan je handen vrij om te doen waar je goed in bent binnen je onderneming en wij ontwikkelen jouw website. De eerste stap heb je al bijna gezet, je hebt ons namelijk gevonden en nu moet je alleen nog actie ondernemen en met ons in contact komen. Je wil een professionele website laten maken en daarvoor ben je bij ons van Mindworkz aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat de wensen van onze klanten bekend zijn bij ons en van daaruit gaan wij dan ook aan de slag om jouw website te ontwikkelen. Het begint allemaal met een gesprek om te brainstormen, ideeën uitwisselen, het maken van een ontwerp en de wensen naar elkaar uit te spreken. Ben jij al zover? Dan horen we dat graag van je zodat wij binnenkort een professionele website kunnen ontwikkelen voor jou.

Download het plan van aanpak voor jouw nieuwe website

  • In 10 essentiële stappen komen tot een plan van aanpak voor jouw ideale website;
  • Breng je doelen en strategie in kaart om de juiste website te creëren.
  • En nog veel meer…
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website op maat laten maken

Je wil graag een duidelijke website laten maken en dit kan alleen als we samen een duidelijk plan maken en dan samen het traject beginnen. Samen gaan wij jouw ideale website realiseren, stap voor stap. Het is belangrijk dat alle stappen dan ook goed doorlopen worden en daar nemen wij dan ook alle tijd voor. Als wij namelijk duidelijk voor ogen hebben wat jouw wensen zijn, dan hebben wij een betere basis van waaruit wij je website kunnen ontwerpen. Natuurlijk kunnen er tussendoor altijd vragen zijn van ons uit of vanuit de klant, maar we zijn er om elkaar te helpen en we werken samen. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen en zo ontwerpen en ontwikkelen wij een website waar je U tegen zegt!

Laat een website maken voor je organisatie

Ideaal als je een website op maat kunt laten maken voor je organisatie, maar waar moet je dan beginnen en bij wie moet je dan zijn? Om te beginnen zit je bij ons van Mindworkz goed en wij kunnen je vanaf de eerste stap helpen tot aan het einde (dus een mooie website die aan alle eisen en wensen voldoet). Een goede website vraagt om maatwerk. Een bedrijf heeft zijn eigen wensen en doelen voor ogen. Maar ook iedere gebruikersgroep legt de focus op andere functies en content. Dit moet allemaal samen komen op een mooie website die dus aansluit bij alle gebruikers. Wij van Mindworkz vinden dat vraag en aanbod op een goede website samen horen te komen. Dit is dan ook hetgeen waar dat wij voor staan en waarvoor wij alles in het werk stellen. Wij gaan daarom graag samen een traject met je aan voor het realiseren van een mooie website die bij jou en je doelgroep past. We leggen je graag uit hoe we dit voor ons zien en dat is aan de hand van vier stappen die we hieronder nader toelichten.

Strategie

Een website valt of staat met een goede strategie. Dus vertel: wat is het doel van jouw website, wie is jouw ideale klant en welke acties wil je dat zij uitvoeren? Door dit in kaart te brengen hebben we de juiste basis om op te kunnen bouwen.

Design

Tijd om het geheel een smoel te geven. Aan de hand van wireframes en designs geven we de website vorm. En samen met jou of onze partners ontwikkelen we passende content die de website écht van jou maakt.

Realisatie

We zetten onze technische wonders aan het werk. Alles uit de voorgaande fases zetten zij om tot een werkende website. Zij zorgen voor een site die tot in de kleinste clicks doet wat ‘ie hoort te doen.

Live and kicking

Wij hebben de ‘auto’ gebouwd, nu mag jij er zelf mee gaan rijden. Geen paniek, we geven je rijles. Binnen no time kun je zelf de weg op. En indien nodig sleutelen we tussentijds nog wat aan jouw wagen en voeren ‘m op.

WordPress website laten maken

In de basis is het fijn om zelf ook goed te weten hoe dat een website in elkaar zit. Zo kun jij namelijk zelf kleine aanpassingen doen wanneer het echt nodig is. Uitbesteden aan ons kan natuurlijk ook altijd, maar toch is het sowieso voor je eigen gevoel fijn als je het zelf ook kunt. Er zijn daarom ook meerdere redenen waarom dat je bij ons een WordPress website kunt laten maken. WordPress werkt in de basis namelijk erg prettig. Het is een open source waar je echt heel snel je weg in kunt vinden en dan ook aanpassingen kunt doen en wat nieuws toe kunt voegen. Doordat WordPress eenvoudig is in het gebruik, kiezen wij hier ook vaak voor, zodat wij het onze klanten ook snel uit kunnen leggen. Je hebt geen ingewikkelde codes nodig, het is namelijk geoptimaliseerd om eenvoudig te kunnen publiceren en content te wijzigen. Eenvoudig zelf een pagina of blog wijzigen en toevoegen, iedereen kan er eigenlijk mee werken!

Een ander voordeel van een WordPress website laten maken is dat het zoekmachine vriendelijk is. Zoekmachines en WordPress versterken elkaar, want ze hebben elkaar nodig. Je wil namelijk dat je website goed vindbaar is en dan heb je een goed geoptimaliseerde website nodig. Dankzij WordPress gaat dat bijna vanzelf zou je zeggen. Doordat een WordPress website van zichzelf al SEO geoptimaliseerd is, wordt dat goed doorgevoerd in Google en vindt Google je website ook snel. Dit is alleen maar fijn voor jou, want dan kunnen klanten je ook snel vinden.

Samenwerken om een website te maken

Een mooie website laten maken is niet iets wat iemand alleen kan doen, wij van Mindworkz geloven daarom ook in het proces van samenwerken. Niet iedereen kan overal goed in zijn en daarom werken wij graag met jou en anderen samen. We kunnen dan namelijk onze krachten bundelen en samen een eindresultaat neerzetten dat op uitblinkt op alle fronten. Dit wordt door onze specialisten gedaan samen met de klant, maar ook met andere partners die ons de afgelopen jaren de kennis en kunde van hun vak bewezen hebben. Dus ben jij benieuwd naar hoe wij verder te werk gaan en wil je graag met ons kennismaken? Wacht dan niet langer maar zorg dat je vandaag nog van je laat horen.

Sabrina Maik Tim bureau overleg - 2

Laat ons je website maken

Samen met onze klanten hebben we al veel mooie stappen gezet. En daar zijn we best trots op en dat delen we ook graag met jou. Wij willen voor jou ook een mooie website ontwikkelen die aan alle eisen en wensen voldoet, zodat jij online nog beter vindbaar bent en klanten je echt weten te vinden. Je wil de concurrentie aangaan en daar maken wij graag een sport van. Niets is voor ons te gek, wij zien alles als een uitdaging en die gaan we graag aan. We denken niet in problemen, we denken in oplossingen en die gaan wij graag zoeken samen met jou. Wil jij graag met ons samenwerken en wat moois ontwikkelen? Dan ben jij bij ons aan het goede adres en dan kunnen wij jouw website ontwikkelen.

Contact opnemen

Ben je benieuwd of wij jou verder kunnen helpen? Wil je graag een website laten ontwikkelen? Heb je vragen aan ons of wil je gewoon een afspraak maken om een website te laten maken door onze specialisten? Wacht dan vooral niet langer, onze specialisten staan voor je klaar en willen je graag helpen. Aan de hand van de hierboven genoemde stappen gaan we samen aan de slag en ontwikkelen we samen een website die én goed online vindbaar is én die een mooie uitstraling heeft. Al je wensen worden omgezet naar een overzichtelijke en nette website waar je trots op mag zijn en blijven! Wij werken daar graag een mee, dus neem gerust contact met ons op als wij jou verder van dienst kunnen zijn.

Kennismaken?

Samen met onze klanten hebben we al veel mooie stappen gezet. En daar zijn we best trots op!