Webdesign bureau in de buurt van Deurne

Leuk om kennis te maken, beste bezoeker van onze website! Je bent -letterlijk- op het juiste (web)adres als je op zoek bent naar een webdesignbureau uit de buurt van Deurne!

We stellen ons graag even aan je voor. Heel in het kort: wij zijn Mindworkz en wij maken websites sinds 2006. Maar we begrijpen dat je graag iets meer over ons wilt weten voordat je uitgebreider kennis wilt maken of een offerte gaat aanvragen.

Bij deze. Wij zijn gevestigd in business center HUB73 in Horst aan de Maas, in het noorden van Limburg, tegen de grens van Noord-Brabant en dus dicht in de buurt van Deurne. Wij creëren maatwerkwebsites die schitteren in gebruiksvriendelijkheid, webdesign en functionaliteit. Ben je op zoek naar meer naamsbekendheid? Meer leads of meer klanten? Of heb je genoeg klanten maar wil je meer medewerkers en je focussen op arbeidsmarktcommunicatie? Dan ben je bij ons aan het perfecte adres. In samenwerking met jou creëren we een webdesign die het verschil maakt. Functionele, grafisch mooie websites met een duidelijke opzet en een overzichtelijke menustructuur zijn onze krachtige punten.

Wij zijn een betrouwbaar internetbureau dat groot genoeg is om complexe vraagstukken aan te gaan en klein genoeg is voor korte lijntjes en persoonlijk contact. Wij maken onze tailormade websites aan de hand van onze drie speerpunten: hoogwaardige service, creativiteit en oplossingsgerichtheid. Dat doen we al 13 jaar voor meer dan 250 tevreden klanten.

Hebben we je nieuwsgierigheid gewekt? Wil je een keer uitgebreid kennismaken? Dan komen we graag eens langs om bij jou in de keuken te kijken. Of je komt langs bij ons aan de A73, dat kan ook. Daarnaast geloven we in kraakheldere offertes, logische voorwaarden en een transparant verdienmodel.

Bekijk mogelijkheden en prijzen
Webdesign Deurne

Klanten over de samenwerking met mindworkz

4214
"In de afgelopen jaren heb ik al vaak met Tim samengewerkt. Vanwege de positieve ervaringen met Tim en zijn team, hebben we Mindworkz dit jaar opnieuw benaderd voor het maken van de nieuwe website. Mindworkz is een flexibele, betrouwbare en meedenkende partij voor het maken van professionele en aansprekende websites. Het is daarnaast prettig samenwerken met korte lijntjes en snelle resultaten!"
Eefke Versteilen-Hendrik - Coördinator Marketing & Communicatie bij Kasteeltuinen Arcen
4211
"Een intensief samenwerkingstraject tussen Mindworkz, Sociaal Kapitaal en Effecty heeft geleid tot onze nieuwe website: een nieuw platform met een professioneel design met focus op merkbeleving en conversie. Mindworkz heeft dit op een deskundige, ondersteunende en klantgerichte wijze gerealiseerd. We zijn er hartstikke blij mee! "
Martijn Het Loopcentrum
Martijn van Eck, Bedrijfsleider bij het LoopCentrum
5263
"Niets is waardevoller dan tijd. Bij Lenssen is ontzorgen onze hoofdtaak, zodat onze klanten hun tijd kunnen besteden aan wat zij leuk vinden: Ondernemen.
Ontzorgen doe je samen met professionele partners. Mindworkz is zo`n partner: vakkundig, snel en to the point. Mindworkz kreeg als opdracht mee om ons onderscheidend vermogen online te vertalen.
Resultaat: Een website die dezelfde dynamiek uitstraalt als datgene Lenssen dagelijks uitdraagt naar haar relaties. Dat heeft Tim en zijn team perfect gepresenteerd."
Lenssen Advies
Joris Wijnen, Vennoot Lenssen Advies
1170
"Dat ze maatwerk kunnen leveren sprak ons direct aan. Je zit niet als klant aan strak keurslijf gebonden. Ze zijn jong en flexibel als onderneming. De combinatie van Tim als ontwikkelaar en technisch vraagbaak en Maik als designer maakt ze een sterk duo."
Pasfoto Loes van Tilburg
Loes van Tilburg, directrice Van Tilburg Energie Design
1159
"Natural Talent werkt al jarenlang naar volle tevredenheid samen met Mindworkz. Met elkaar ontwikkelen we landingspagina's voor onze klanten en nu dus ook onze corporate website. De samenwerking verloopt altijd prettig en door de kennis van onze beide organisaties samen te brengen, komen we altijd tot een uitstekend resultaat. Voor mij staat Mindworkz voor: aansprekend ontwerp, realisatie volgens afspraak en prima service. "
Sebastiaan van Haren
Sebastiaan van Haren, eigenaar Natural Talent
1145
"De samenwerking met Mindworkz is soepel en vlot verlopen. Er wordt goed en creatief meegedacht over structuur en 'look & feel' van de website. Het eindproduct is méér geworden dan waarop was gehoopt. De website is duidelijk, overzichtelijk en ziet er strak en eigentijds uit. Complimenten!"
Richard Wilms
Richard Wilms, manager ExamAssist
1164
"Mindworkz werkt snel, weet de vraag goed te vertalen naar een passend ontwerp en eindproduct. Is ook in staat om te zien wat de klant zelf kan doen. Bij vragen of verzoeken reageren medewerkers snel en volgen de actie op. Binnen Mindworkz zijn de lijnen kort, waardoor je als opdrachtgever goed weet waar je met je vraag terecht kunt."
Marianne Greenall
Marianne Greenall, eigenaar / oprichter bij Schoolpleinadvies
1171
"Eind augustus kwam ik op de koffie bij Tim Cosson om eens te kijken naar een iets modernere website die al klaar is voor de toekomst. Enkele weken later was de schets van de vernieuwde website al klaar en namen deze door met Maik en Tim. Nu is de website al enkele weken online en ziet er perfect uit. Ook een zeer groot pluspunt is de service, mails worden snel beantwoord. Je hoeft maar wat te vragen en wordt meteen geregeld . Wij kunnen iedereen Mindworkz aanraden. "
Leon Janssen
Leon Janssen, eigenaar Verkeersschool Janssen
1172
"De lijntjes met Mindworkz zijn kort en de samenwerking loopt soepel en vlot. Wanneer ik vragen heb, wordt er snel gereageerd en gehandeld. De website ben ik meer dan tevreden mee. De website is grafisch mooi en vooral ook duidelijk en overzichtelijk wat ik zelf erg prettig vind. Als laatste zijn offertes en facturen altijd eerlijk en transparant."
Ruud en Hanneke
Ruud van Leendert, mede-eigenaar Vrouw Horst
1151
"Mindworkz heeft ons geholpen met onze eigen digitale transitie. Zij hebben voor ons binnen tijd en budget een geheel nieuwe website gebouwd die voldoet aan de eisen van nu. De persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we actuele updates en nieuwe aanpassingen direct kunnen doorvoeren. Niet alleen voor de website, maar zo hebben zo ook voor ons de digitale nieuwsbrieven ontworpen."
Marlon van Wijlick
Marlon Van Wijlick, marketing & Communicatie Manager ITSN
1150
"We zijn ontzettend tevreden over de creativiteit, het meedenken, de snelle reactie op vragen en flexibiliteit. Laagdrempelig en een goede prijs kwaliteit/verhouding. Wij vinden de samenwerking super en zijn erg blij met onze mooie website!"
Harold
Harold Stevens, Mede-eigenaar Hét Preventie Team en Psychosociaal Therapeut bij Harold Stevens Ontmoet
1146
"Wij waren al een langere tijd toe aan een nieuwe website. Mindworkz heeft ons de opties voor- en uitgelegd. Ze adviseerden niets wat niet nodig was, maar luisterden naar ons en keken wat bij ons zou passen. Prettige gesprekken, advies, meedenken en maatwerk hebben we ervaren. Met de super dummy-proof handleiding kunnen we de site helemaal zelf bijhouden. Het eindresultaat laat zien dat zij precies begrepen hebben wat wij voor ogen hadden! Top!"
Lieke Vollenberg
Lieke Verstappen-Vollenberg, eigenaresse Smaakboerderij De Gastendonk
1139
"Afgelopen jaar heeft Mindworkz de website van Agrotechnics gerealiseerd. Daarlangs hebben we enkele projecten samen gedaan. Er moest veel werk verzet worden in korte tijd, dit verliep verrassend soepel. Bij Mindworkz zeggen ze wat ze doen, en doen ook gewoon wat ze zeggen. Mindworkz begrijpt de kracht van verbinden en samenwerken en bracht ons ook met andere praktische bedrijven in contact. Ze houden verrassend goed focus op dat waar ze goed in zijn! Kortom; goed werk voor een eerlijke prijs, korte lijnen, open en resultaatgericht. Echte aanrader! "
Ron Cox
Ron Cox, Teeltspecialist Agrotechnics
1163
"Professioneel, meedenkend, snel en vriendelijk!"
Nicole Sijbers
Nicole Sijbers, eigenaar Sijbers Bouwbedrijf
1168
"De samenwerking met Mindworkz was zeer professioneel. Op vragen en opmerkingen werd snel gereageerd. Ik kan een samenwerking met Mindworkz een ieder aanbevelen."
Pascal Vaes
Pascal Vaes, eigenaar Vaes & Linthorst