Vacature: Front-end Developer bij Mindworkz

Naast krachtige websites, bouwen wij ook aan sterke relaties. Bij Mindworkz ben je méér dan een developer.

Stan, Front-end Developer bij Mindworkz: “Waar ik iedere ochtend mijn bed voor uitkom? De dankbaarheid van onze klanten!”

Over Mindworkz

We zijn meer dan alleen webdevelopers; we zijn makers, denkers en doeners. Elke dag streven we ernaar om kwalitatieve websites te creëren die kloppen van A tot Z. En jij kunt daar een essentiële rol in spelen.

Mindworkz is op zoek naar een enthousiaste Front-end Developer die projecten van begin tot eind kan leiden. Van kleine uitbreidingen op bestaande websites tot complete, nieuwe website projecten; als projectmanager ben jij de schakel die het proces in goede banen leidt. Dit omvat het helder inlichten van ontwerpen voor programmeurs, het zorgvuldig testen van opgeleverde producten en het nauwlettend bewaken van de kwaliteit. Alles om ervoor te zorgen dat elk aspect volgens afspraak wordt afgeleverd.

 

Wat bieden wij jou?

 • Professionele en persoonlijke groei
  Bij Mindworkz geloven we in jouw potentieel. We bieden volop kansen om jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.
 • Zelfstandigheid én een klein team
  Je staat er nooit alleen voor bij Mindworkz. Ons kleine, maar hechte team staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen. Samen zetten we onze schouders eronder!
 • Doen waar je energie van krijgt
  Bij ons draait alles om het benutten van jouw unieke talenten. We geloven er sterk in om elk teamlid in te zetten op taken waar ze echt in uitblinken en energie van krijgen. Op die manier creëren we een omgeving waarin we het beste in elkaar naar boven halen.
 • Een mooi salaris
  Bij ons ontvang je een salaris dat recht doet aan jouw expertise en ervaring, samen met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
 • Gezellige, informele werksfeer
  We moedigen een gezonde balans tussen werk en plezier aan, met ruimte voor ontspanning en teambuilding.

 

Jij bent onze perfecte match als…

…je aantoonbare ervaring hebt in front-end development en WordPress. Daarnaast ben je punctueel en kritisch. Bovenal ben je een echt mensen-mens!

Concreet horen daar de volgende vaardigheden bij:

 • Projectbegeleiding: van planning tot oplevering, met oog voor detail en kwaliteit.
 • Ervaring in front-end development en WordPress.
 • Kennis van HTML, (S)CSS, JavaScript, en gerelateerde technologieën.
 • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, met het vermogen om complexe technische concepten duidelijk uit te leggen aan niet-technische belanghebbenden.
 • Organisatorisch talent, in staat om meerdere taken te beheren en prioriteiten te stellen in een dynamische omgeving.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel: bereid om verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan het voortdurende succes en de groei van ons bedrijf.
 • Teamspeler pur sang die gedreven is om samen met Mindworkz de lat steeds hoger te leggen.

 

Zo ziet jouw werkdag eruit

Je begint de dag met een sterke kop koffie terwijl je een moment neemt om slap te ouwehoeren met Maik. Daarna duik je meteen in de front-end developmenttaken. Van het toevoegen van kleine features aan bestaande websites tot het tackelen van complexere vraagstukken die opduiken op de supportafdeling – elke uitdaging is een kans om je skills te laten schitteren.

Na de lunch schakel je over naar je rol als projectmanager. Onze designer, die aan het roer staat van het grafische voortraject, meldt zich met een nieuw website ontwerp. Je neemt de tijd de programmeurs in te lichten over ontwerpen en zorgt ervoor dat alle betrokkenen op één lijn liggen. Tijdens het testen van opgeleverde producten ontdek je enkele verbeterpunten die je met het team bespreekt.

Aan het einde van de dag daag je je collega’s uit voor een competitief potje FIFA om de werkdag op een leuke en ontspannen manier af te sluiten.

 

Klaar om jouw passie voor front-end development en projectbeheer te combineren met ons groeiende digitale portfolio? Solliciteer nu en help ons bij het creëren van onvergetelijke digitale ervaringen bij Mindworkz!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken? Dan horen we graag van je! Stuur je CV met motivatie naar tim@mindworkz.nl. Wil je eerst nog wat vragen stellen? Dan kun je Tim ook altijd even bellen of mailen. We zien je sollicitatie graag tegemoet!