Een website die autoriteit uitstraalt, goed vindbaar is voor diverse doelgroepen en volop leads genereert. Met een pakket aan wensen kwam system integrator ARCO naar ons toe. We werkten al een tijd met ze samen, maar met dit wensenpakket was het al snel duidelijk dat een geheel nieuwe website gewenst was. We lusten online marketingbureau Effecty bij om de online vindbaarheid optimaal in te richten.

Vindbaar voor elke bezoeker

Effecty doorliep de eerste stappen van de online strategie met ARCO. Zij brachten in kaart welke doelgroepen op de website komen, aangevuld met informatie zoals behoeftes en beslissingsbevoegdheden. Hierna hebben we samen de klantreizen voor elke persona optimaal ingericht, zodat elke bezoeker vindt waar diegene naar op zoek is.

Hieruit concludeerden we dat de oude website van ARCO niet goed vindbaar was: het sloot niet aan op het zoekgedrag van gebruikers. Daarom hebben we samen met Effecty de nieuwe website op zo’n manier ingericht dat er nieuwe ingangen gecreëerd werden. Waar de ene groep productgericht zoekt, zoekt de andere groep namelijk marktgericht. En voor elk zoekgedrag hebben wij gezorgd voor een passende vindbaarheid.