De Sjroetefarm

Website plus

De Sjroete Farm is een kalkoenhouderij van Ruud en Sabrina Bos. De passie voor het ambacht van kalkoenhouden en de liefde voor de dieren staan hier centraal. Bij De Sjroete Farm kunnen de kalkoenen rustig opgroeien en rondscharrelen in een kruidenwei.

De aanleiding voor een nieuwe website

Voor de nieuwe positionering van De Sjroete Farm (voorheen Kalkoenhouderij Bos) benaderde Ruud en Sabrina onze businesspartner Drops VOF.  Drops gelegen in Panningen is een marketing- & communicatiebureau dat zich met name richt op de food- en agrosector.

Onderdeel van de nieuwe positionering was onder andere naast een vernieuwde huisstijl ook een nieuwe website. Na eerdere succesvolle samenwerkingen klopte Drops hiervoor opnieuw aan bij Mindworkz.

De krachten gebundeld en de taken verdeeld

De taken voor de realisatie van de website waren duidelijk verdeeld, waarbij marketingmedewerksters Renee en Bianca van Drops verantwoordelijk waren voor het projectmanagement, het bepalen van de structuur en de realisatie van de content. Namens Mindworkz waren Maik en Sabrina verantwoordelijk voor het grafische en de technische realisatie.

Een website die aansluit bij de eisen en wensen

De nieuwe website bevat veel fotografie waarbij het ambacht van kalkoenhouden, het dierenwelzijn en de vrijheid waarin de kalkoenen opgroeien benadrukt worden.
Inhoudelijk is er een duidelijke presentatie van de rassen en het assortiment. De informatie over ‘Boer Bos’ laat de bezoeker kennis maken met de familie achter De Sjroete Farm. De vele mogelijkheden van eerlijk kalkoenvlees worden middels ‘grootmoeders’ recepten gedeeld en met de nieuwsmodule kunnen Ruud en Sabrina de ontwikkelingen van De Sjroete Farm met de buitenwereld kunnen delen.

Kortom het resultaat is een website die qua stijl en inhoud volledig aansluit bij de wensen van De Sjroete Farm en de eisen van Drops naar aanleiding van de opstelde structuur en positionering,

De samenwerking tussen marketingbureau en webbouwer

De samenwerking met Drops is wederom prima verlopen. De eisen en wensen zijn vooraf duidelijk besproken en bij afronding/opstart van een fase vonden er contactmomenten plaats. Op deze manier konden zowel Drops als Mindworkz direct schakelen en bijstellen waar nodig, hoefden beide niet op elkaar te wachten en werden de deadlines gehaald. Een succesvolle samenwerking tussen marketingbureau en webbouwer.

Background 5

Het eindresultaat bevat

Eigentijdse uitstraling die aansluit bij de nieuwe huisstijl.

Een heldere en duidelijke menustructuur.

Ruimte voor het etaleren van het ambacht van kalkoenhouden

Een nieuwsmodule voor het eenvoudig delen van nieuwsberichten.

Een overzicht van 'Grootmoeders' recepten met kalkoenproducten

Link met Google Maps voor Routebeschrijving.

Website beveiligd met SSL verbinding.

Eenvoudig te beheren via Wordpress CMS.

AVG proof website.

Renee over onze samenwerking

"Samen met Mindworkz hebben wij voor De Sjroete Farm een mooie, functionele website ontwikkeld. Voor het ontwikkelen van websites voor onze klanten hebben we al vaker op een prettige manier samengewerkt met Mindworkz. Korte lijnen, flexibiliteit, creativiteit, een vriendelijk team, het nakomen van gemaakte afspraken en goed advies zijn hierin de zaken die er voor ons uitspringen! "
Renee Janssen, marketing medewerkster Drops VOF