Lenssen Advies

Website plus

Lenssen Advies is gespecialiseerd in het begeleiden van MKB ondernemers met administratie, accountancy, fiscaal- juridische dienstverlening, personeel en financiële planning.

De aanleiding

Medio september 2014 kwam Tim in contact met Marc Lenssen, vennoot van Lenssen Advies. Marc was opzoek naar een partij die voor Lenssen Advies een vernieuwde website kon realiseren. Hun huidige website was na 7 jaar enigszins gedateerd zowel in ontwerp als de indeling. Kortom de website diende voor de bezoekers duidelijkere en meer eigentijdser te worden.

Het resultaat

Tim en Maik gingen ermee aan de slag en realiseerde een nieuwe website. De nieuwe website oogt frisser, heeft een duidelijke structuur met een duidelijke focus op de diensten. Daarnaast is de website uitgebreid met een ‘Werken bij pagina’ voor alle interne vacatures en een nieuwsmodule met een RSS koppeling waarbij extern nieuws ingeladen wordt op de website.

De persoonlijke aanpak van Lenssen Advies wordt in de nieuwe website ook teruggebracht. De juiste contactpersonen komen duidelijke op de pagina’s terug. De bezoeker kan hierdoor makkelijk in contact komen met de juiste medewerkers.

Ook zijn er nog duidelijke buttons toegevoegd voor ‘Hulp op afstand’, ‘het klantenportaal’ en ‘handig te gebruiken apps’. Dit alles om hun klanten zoveel mogelijk (online) ondersteuning te geven. De juiste aandacht voor een goed resultaat.

Website optimalisatie

Na oplevering van de website bleef er telkens het contact tussen Lenssen Advies en Mindworkz. Zo werd de website telkens verder geoptimaliseerd en zelfs uitgebreid in de talen: Engels, Duits en Spaans. Lenssen Advies kan hiermee ook de anderstalige klanten aanspreken.

Nieuw profilering Lenssen Advies

Op dit moment is Lenssen Advies bezig met het verder aanscherpen van hun eigen profilering. Met trots kunnen wij mededelen dat we hierop volgend de website voor Lenssen Advies opnieuw mogen voorzien van een nieuw jasje. We gaan ons weer opnieuw inzetten voor een goed resultaat, een dynamische en eigentijdse website die aansluit bij de nieuwe profilering.

Background 3
  • Lenssen Advies
  • Lenssen Advies
  • Lenssen Advies
Lenssen Advies
Lenssen Advies
Lenssen Advies

Het eindresultaat bevat

Dynamische uitstraling die geheel aansluit bij de huisstijl.

Een duidelijke menustructuur en presentatie van de diensten.

Persoonlijke benadering en presentatie van de juiste contactpersonen

Automatisch uitlezen van externe nieuwsberichten op de website.

Uitbreiding van de website in de talen Engels, Duits en Spaans

Link met Google Maps voor Routebeschrijving.

Website beveiligd met SSL verbinding.

Eenvoudig te beheren via CMS.

AVG proof website.

Joris over onze samenwerking

"Niets is waardevoller dan tijd. Bij Lenssen is ontzorgen onze hoofdtaak, zodat onze klanten hun tijd kunnen besteden aan wat zij leuk vinden: Ondernemen.
Ontzorgen doe je samen met professionele partners. Mindworkz is zo`n partner: vakkundig, snel en to the point. Mindworkz kreeg als opdracht mee om ons onderscheidend vermogen online te vertalen.
Resultaat: Een website die dezelfde dynamiek uitstraalt als datgene Lenssen dagelijks uitdraagt naar haar relaties. Dat heeft Tim en zijn team perfect gepresenteerd."
Lenssen Advies
Joris Wijnen, Vennoot Lenssen Advies