Smaakboerderij De Gastendonk

Website plus

Smaakboerderij de Gastendonk, een echt familiebedrijf waar smaak en beleving centraal staan. Dit komt tot uiting in de verse regionale producten, de uitstekende (catering)service, kookworkshops en het restaurant waar je aanschuift voor een heerlijke lunch of diner.

Lieke en Joep, de eigenaren van Smaakboerderij de Gastendonk, waren op zoek naar een partij die hen kon helpen met het opzetten van een geheel nieuwe website. In een persoonlijk gesprek met Tim werd aangegeven dat de oude website niet te beheren was via een Content Management Systeem (CMS) en tevens nodig toe was aan vervanging.

Tijdens een persoonlijk gesprek met Maik zijn alle wensen in kaart gebracht. Op basis hiervan heeft Maik een ontwerp opgesteld dat volledig aansloot bij de gewenste uitstraling en functionaliteiten. In een vervolgafspraak is het ontwerp aan Lieke en Joep gepresenteerd en zijn de laatste puntjes op de ‘i’ gezet.

Na deze ontwerpfase is Sabrina aan de slag gegaan met de technische realisatie van de website. Alle wensen en ideeën kwamen hier tot ‘leven’. Tevens is de website voorzien van het Content Management Systeem (CMS) WordPress, zodat Lieke en Joep vanaf nu de website zelf kunnen gaan beheren.

Het ontwerp was afgerond, de technische realisatie was gereed en getest. De website was bijna klaar om gelanceerd te worden, maar niet voordat we de website volledig gevuld en opgemaakt hebben met de nieuwe teksten en fotografie die door Lieke waren aangeleverd. Hiermee waren alle taken afgerond en kon, na goedkeuring van Lieke en Joep, de website live geplaats worden. Een resultaat waar we trots op terugkijken!

Background 2
  • Gastendonk
  • Gastendonk
  • Gastendonk
Gastendonk
Gastendonk
Gastendonk

Het eindresultaat bevat

Eigentijdse uitstraling die aansluit bij de huisstijl.

Een duidelijke menustructuur en presentatie van het aanbod.

Facebook berichten automatisch uitlezen op de website.

Agendamodule voor workshops inclusief aanmeldformulier.

Reserveringsformulier voor het restaurant.

Aanvraagformulier voor het afnemen van de catering.

Link met Google Maps voor Routebeschrijving.

Website beveiligd met SSL verbinding.

Eenvoudig te beheren via Wordpress CMS.

AVG proof website.

Lieke over onze samenwerking

"Wij waren al een langere tijd toe aan een nieuwe website. Mindworkz heeft ons de opties voor- en uitgelegd. Ze adviseerden niets wat niet nodig was, maar luisterden naar ons en keken wat bij ons zou passen. Prettige gesprekken, advies, meedenken en maatwerk hebben we ervaren. Met de super dummy-proof handleiding kunnen we de site helemaal zelf bijhouden. Het eindresultaat laat zien dat zij precies begrepen hebben wat wij voor ogen hadden! Top!"
Lieke Vollenberg
Lieke Verstappen-Vollenberg, eigenaresse Smaakboerderij De Gastendonk