Van Tilburg Energie Design

Tailormade website

Medio 2017 heeft (van origine) Van Tilburg Installatietechniek een metamorfose ondergaan. De installatiebranche was toe aan verandering en dat zorgde ervoor dat Van Tilburg BV aan de slag is gegaan met een vernieuwde positionering. Dit resulteerde in de naamswijziging Van Tilburg Energie Design.

Duurzaam bouwen is leidend in hun nieuwe werkwijze. Van ideefase tot aan de oplevering en het beheer is Van Tilburg Energie Design, in samenwerking met hun partners, de regisseur in het bouwproces.

Bij deze koerswijziging hoorde ook een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. In samenwerking met Viduro en Studio Spinazie heeft Mindworkz zorggedragen voor de vernieuwde website. Belangrijk in de nieuwe website was de presentatie en de uitleg van hun nieuwe werkwijze. Hiervoor is Maik allereerst gestart met het opstellen van een functioneel ontwerp. Een functioneel ontwerp kan gezien worden als de blauw druk van de website. In de vorm van wireframes (digitale schetsen) zijn zaken als navigatie, indeling en inhoud vastgelegd. Vervolgens is er in nauwe samenwerking met Studio Spinazie gestart met het grafisch uitwerken van de website en aansluitend de volledige technische realisatie.

Het eindresultaat is een website die de volledige rol van Van Tilburg Energie Design laat zien, passend in hun nieuwe huisstijl. Daarnaast is er op de website ook ruimte voor nieuws, het bekijken van referenties en het lezen van blogartikelen omtrent Energie Design.

Een belangrijke laatste toevoeging aan de website is een zogeheten ‘Werken bij ons’ pagina. In de sector techniek, die altijd ontwikkeling is, is er altijd behoefte aan goed gekwalificeerde en technische vakmensen. De ‘Werken bij ons’ pagina draagt bij aan het aantrekken van nieuw personeel voor beschikbare functies.

Wij kijken met trots terug op de realisatie van deze website. Een goede samenwerking tussen Van Tilburg Energie Design, Viduro, Studio Spinazie en Mindworkz.

Background 5
  • Van Tilburg BV
  • Van Tilburg BV
  • Van Tilburg BV
Van Tilburg BV
Van Tilburg BV
Van Tilburg BV

Het eindresultaat bevat

Website tot in detail op maat volgens de nieuwe huisstijl.

Duidelijke presentatie van de procesfase binnen het energie design.

Diverse modules, waaronder nieuws, referenties en blogs.

Werken bij ons pagina voor aantrekken van nieuw personeel.

Volledig geschikt voor mobiele telefoons.

Eenvoudig te beheren via Processwire CMS.

Website beveiligd met SSL verbinding.

AVG proof website.

Loes over onze samenwerking

"Dat ze maatwerk kunnen leveren sprak ons direct aan. Je zit niet als klant aan strak keurslijf gebonden. Ze zijn jong en flexibel als onderneming. De combinatie van Tim als ontwikkelaar en technisch vraagbaak en Maik als designer maakt ze een sterk duo."
Pasfoto Loes van Tilburg
Loes van Tilburg, directrice Van Tilburg Energie Design