Doelgerichte webbouwers met oog voor design

Stap voor stap werken we toe naar jouw ideale website. Met oog voor zowel jouw bedrijf als de gebruiker gaan we voor een goedwerkende website. Samen met onze klanten hebben we al veel mooie stappen gezet. En daar zijn we best trots op!

Download het plan van aanpak voor jouw nieuwe website

  • In 10 essentiële stappen komen tot een plan van aanpak voor jouw ideale website;
  • Breng je doelen en strategie in kaart om de juiste website te creëren.
  • En nog veel meer…
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw webdesign bureau in Horst

Op zoek naar een webdesign bureau dat jouw online middelen en activiteiten kan aanpakken? Mindworkz neemt dit werk graag van je over. Wij zijn een betrouwbare partij als het gaat om internetprojecten, al zeggen we het zelf. ? In een samenwerking zijn transparantie en duurzaamheid voor ons namelijk de belangrijkste kernwoorden. Want wij geloven dat een goede aanpak en heldere communicatie de perfecte basis vormt voor een goede co-creatie. Daarnaast zitten we ook nog eens lekker dichtbij: in het Noord-Limburgse Horst.

Kennis maken?

Aantrekkelijk voor het oog, makkelijk in gebruik

Waar wij voor warmlopen? Voor functionele websites met een heldere structuur, die óók nog eens uitblinken op grafisch gebied. Nadat we de strategie bepaald hebben, geven we jouw website vorm met wireframes en design. Zo ontwikkelen we een website die past bij jouw (gewenste) uitstraling, jouw doelgroep en hun gebruikersgedrag. En om de website écht van jou te maken, ontwikkelen we samen met jou of onze partners passende content. Stap voor stap krijgt jouw ideale website steeds meer vorm.

Lees hier een aantal van onze cases

We werken samen met onze klanten voor de mooiste projecten

Mogen wij aan de slag met het design voor jouw website?

Door met een klein team van experts te werken, bewaken we onze kwaliteit en professionaliteit. Dit resulteert er onder andere in dat we goed zijn in de communicatie met onze klant tijdens het volledige proces. We stellen ons open voor jouw mening en zijn niet bang voor feedback, omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze klanten ons de weg wijzen op pad naar hun ideale website. Zij kennen ten slotte hun eigen doelgroep het best! Dankzij deze methode kunnen we trots zijn op wat we maken en op de meer dan 250 klanten die blij zijn met hun website.

Naast Horst zijn we actief in heel Limburg en Noord-Brabant. Ook in plaatsen als Venray, Eindhoven, Tilburg, Maastricht, Roermond, Weert, Boxmeer, Deurne, Den Bosch, Gennep, Geldrop, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre hebben we veel klanten al voorzien van een website met goed design.

Kennis maken?