Webdesign bureau in de buurt van Venray

Voor diverse klanten uit Venray hebben we al mogen voorzien van een webdesign. Nu steeds meer en meer mensen gebruik maken van internet, is het belangrijk dat u ook goed vertegenwoordig bent online. Dit begint met het hebben van een eigen website. Het ontwikkelen van een professionele website vraagt kennis en expertise.

Wij van mindworkz, zorgen dat uw website de juiste uitstraling krijgt, voorzien wordt van een duidelijke structuur en bezoekers aantrekt en uiteindelijk omzet tot klanten voor jouw bedrijf. Wij zijn een webdesign bureau gelegen in Horst, vlakbij Venray. Wij hebben diverse klanten die gevestigd zijn in Venray. Wij helpen onze klanten bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites die begrepen wordt door de klant van de klant. Of te wel jouw klant! In combinatie met onze partners kunnen we het rendement van uw online activiteiten en website optimaliseren.

Dus ben je opzoek naar een webdesign bureau in de buurt van Venray? Een bureau dat een nieuwe website voor u kan ontwerpen en ontwikkelen die er toe doet voor de juiste prijs?

Bekijk mogelijkheden en prijzen

Mogelijkheden op een rijtje

Voor ieder budget een passende website die jou op het lijf is geschreven.

Klanten over de samenwerking met mindworkz

0
"Niets is waardevoller dan tijd. Bij Lenssen is ontzorgen onze hoofdtaak, zodat onze klanten hun tijd kunnen besteden aan wat zij leuk vinden: Ondernemen.
Ontzorgen doe je samen met professionele partners. Mindworkz is zo`n partner: vakkundig, snel en to the point. Mindworkz kreeg als opdracht mee om ons onderscheidend vermogen online te vertalen.
Resultaat: Een website die dezelfde dynamiek uitstraalt als datgene Lenssen dagelijks uitdraagt naar haar relaties. Dat heeft Tim en zijn team perfect gepresenteerd."
Joris Wijnen, Vennoot Lenssen Advies
0
"Al jaren is Mindworkz onze websitepartner. Dit zal ook zo blijven, omdat Mindworkz een partij is die snel en transparant handelt, mooi werk levert en door goed te luisteren in staat is onze wensen te vertalen naar een mooie website. Misschien wel het belangrijkste: ook na de bouw van de website blijven ze voor ons klaar staan."
Martijn van Eck, Vestigingsmanager het HockeyCentrum Venlo en lid Management Team bij het LoopCentrum
0
"Dat ze maatwerk kunnen leveren sprak ons direct aan. Je zit niet als klant aan strak keurslijf gebonden. Ze zijn jong en flexibel als onderneming. De combinatie van Tim als ontwikkelaar en technisch vraagbaak en Maik als designer maakt ze een sterk duo."
Loes van Tilburg, directrice Van Tilburg Energie Design
0
"Natural Talent werkt al jarenlang naar volle tevredenheid samen met Mindworkz. Met elkaar ontwikkelen we landingspagina's voor onze klanten en nu dus ook onze corporate website. De samenwerking verloopt altijd prettig en door de kennis van onze beide organisaties samen te brengen, komen we altijd tot een uitstekend resultaat. Voor mij staat Mindworkz voor: aansprekend ontwerp, realisatie volgens afspraak en prima service. "
Sebastiaan van Haren, eigenaar Natural Talent
0
"De samenwerking met Mindworkz is soepel en vlot verlopen. Er wordt goed en creatief meegedacht over structuur en 'look & feel' van de website. Het eindproduct is méér geworden dan waarop was gehoopt. De website is duidelijk, overzichtelijk en ziet er strak en eigentijds uit. Complimenten!"
Richard Wilms, manager ExamAssist
0
"Mindworkz werkt snel, weet de vraag goed te vertalen naar een passend ontwerp en eindproduct. Is ook in staat om te zien wat de klant zelf kan doen. Bij vragen of verzoeken reageren medewerkers snel en volgen de actie op. Binnen Mindworkz zijn de lijnen kort, waardoor je als opdrachtgever goed weet waar je met je vraag terecht kunt."
Marianne Greenall, eigenaar / oprichter bij Schoolpleinadvies
0
"Eind augustus kwam ik op de koffie bij Tim Cosson om eens te kijken naar een iets modernere website die al klaar is voor de toekomst. Enkele weken later was de schets van de vernieuwde website al klaar en namen deze door met Maik en Tim. Nu is de website al enkele weken online en ziet er perfect uit. Ook een zeer groot pluspunt is de service, mails worden snel beantwoord. Je hoeft maar wat te vragen en wordt meteen geregeld . Wij kunnen iedereen Mindworkz aanraden. "
Leon Janssen, eigenaar Verkeersschool Janssen
0
"De lijntjes met Mindworkz zijn kort en de samenwerking loopt soepel en vlot. Wanneer ik vragen heb, wordt er snel gereageerd en gehandeld. De website ben ik meer dan tevreden mee. De website is grafisch mooi en vooral ook duidelijk en overzichtelijk wat ik zelf erg prettig vind. Als laatste zijn offertes en facturen altijd eerlijk en transparant."
Ruud van Leendert, mede-eigenaar Vrouw Horst
0
"Mindworkz heeft ons geholpen met onze eigen digitale transitie. Zij hebben voor ons binnen tijd en budget een geheel nieuwe website gebouwd die voldoet aan de eisen van nu. De persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we actuele updates en nieuwe aanpassingen direct kunnen doorvoeren. Niet alleen voor de website, maar zo hebben zo ook voor ons de digitale nieuwsbrieven ontworpen."
Marlon Van Wijlick, marketing & Communicatie Manager ITSN
0
"We zijn ontzettend tevreden over de creativiteit, het meedenken, de snelle reactie op vragen en flexibiliteit. Laagdrempelig en een goede prijs kwaliteit/verhouding. Wij vinden de samenwerking super en zijn erg blij met onze mooie website!"
Harold Stevens, Mede-eigenaar Hét Preventie Team en Psychosociaal Therapeut bij Harold Stevens Ontmoet
0
"Wij waren al een langere tijd toe aan een nieuwe website. Mindworkz heeft ons de opties voor- en uitgelegd. Ze adviseerden niets wat niet nodig was, maar luisterden naar ons en keken wat bij ons zou passen. Prettige gesprekken, advies, meedenken en maatwerk hebben we ervaren. Met de super dummy-proof handleiding kunnen we de site helemaal zelf bijhouden. Het eindresultaat laat zien dat zij precies begrepen hebben wat wij voor ogen hadden! Top!"
Lieke Verstappen-Vollenberg, eigenaresse Smaakboerderij De Gastendonk
0
"Afgelopen jaar heeft Mindworkz de website van Agrotechnics gerealiseerd. Daarlangs hebben we enkele projecten samen gedaan. Er moest veel werk verzet worden in korte tijd, dit verliep verrassend soepel. Bij Mindworkz zeggen ze wat ze doen, en doen ook gewoon wat ze zeggen. Mindworkz begrijpt de kracht van verbinden en samenwerken en bracht ons ook met andere praktische bedrijven in contact. Ze houden verrassend goed focus op dat waar ze goed in zijn! Kortom; goed werk voor een eerlijke prijs, korte lijnen, open en resultaatgericht. Echte aanrader! "
Ron Cox, Teeltspecialist Agrotechnics
0
"Professioneel, meedenkend, snel en vriendelijk!"
Nicole Sijbers, eigenaar Sijbers Bouwbedrijf
0
"De samenwerking met Mindworkz was zeer professioneel. Op vragen en opmerkingen werd snel gereageerd. Ik kan een samenwerking met Mindworkz een ieder aanbevelen."
Pascal Vaes, eigenaar Vaes & Linthorst